Δεύτερο παιδί για τον Πετρέλη!

27.08.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Είπε ότι θέλει να γίνει πολύτεκνος με πεθερά ο Θάνος Πετρέλης κι όπως φαίνεται είναι κοντά στο στόχο του. Η σύζυγος του τραγουδιστή, Σοφία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Είπε ότι θέλει να γίνει πολύτεκνος με πεθερά ο Θάνος Πετρέλης κι όπως φαίνεται είναι κοντά στο στόχο του. Η σύζυγος του τραγουδιστή, Σοφία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους και η οικογένεια θα υποδεχθεί το νέο μέλος σε εφτά μήνες από τώρα. Πανικός, γίνεται στη showbiz έτσι; Η μισή και παραπάνω τρέχει στο «Μητέρα» και το «Ιασώ» για υπέρηχους.

Εννοείται πως η χαρά του Πετρέλη είναι μεγάλη, διότι είπαμε ότι ο άνθρωπος θέλει να κάνει μεγάλη οικογένεια. Το ίδιο ισχύει και για την κόρη του Ελπίδα, που θα αποκτήσει αδελφάκι. Θάνος και Σοφία είναι μαζί περισσότερα από δέκα χρόνια, ενώ πέρυσι το καλοκαίρι παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο και κουμπάρο τον Φοίβο. Την ίδια μέρα έγινε και η βάφτιση της κόρης του με νονό το Νίνο.

Για το δεύτερο παιδί δεν έχουν αποφασίσει ποιος θα είναι ο νονός, αφού ακόμη είναι νωρίς. Άσε, που αυτή την περίοδο ο Πετρέλης τρέχει με τα επαγγελματικά του καθώς επέστρεψε μετά από ένα χρόνο στην αθηναϊκή νύχτα - ναι θα το πω, μας έλειψε - παρέα με τον Γιώργο Τσαλίκη και το Νίκο Οικονομόπουλο, στο Θέα.