Η Ζέτα είναι μόνη!

27.08.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Προχθές αναρωτιόμουν «Πού είναι η Ζέτα; Οεο» και γιατί δεν την έχουμε δει ούτε μία φορά στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου, αφού υποτίθεται ότι είναι ξανά μαζί και βγαίνει η ίδια η Ζέτα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Προχθές αναρωτιόμουν «Πού είναι η Ζέτα; Οεο» και γιατί δεν την έχουμε δει ούτε μία φορά στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου, αφού υποτίθεται ότι είναι ξανά μαζί και βγαίνει η ίδια η Μακρυπούλια και με δηλώσεις της βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Γι’ ακόμη μία φορά, δηλαδή αφού από τότε που χώρισε με τον Ρέμο ουκ ολίγες φορές έχει μιλήσει για τη σχέση τους, απαντώντας σε φήμες και φούμαρα.

Έτσι και τώρα η Ζέτα σε συνέντευξη της σε εβδομαδιαίο περιοδικό δηλώνει κατηγορηματικά πως είναι μόνη και δεν είναι ερωτευμένη! Κι αυτά που λένε ότι τα έχει βρει ξανά με τον Αντώνη και πρόκειται να παντρευτούν το Φθινόπωρο; Πρόκειται για σενάρια που η ίδια απορεί πως βγήκαν. Η σχέση της με τον αοιδό έχει τελειώσει και μας άφησε να καταλάβουμε πως οι δυο τους έχουν καλές φιλικές σχέσεις, αφού πέρασαν μαζί αρκετά χρόνια και ο Ρέμος αποτελεί για την Ζέτα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή της.

Αν κατάλαβα δηλαδή καλά. Εννοείται πως θα πρέπει να ξεχάσεις τα κουφέτα από την Μακρυπούλια άμεσα καθώς δεν υπάρχουν σχέδια γάμου. Εδώ, δεν υπάρχει καν άνδρας - όπως αποκάλυψε - ενώ τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει σχέση πότε με το Νίκο Μπάρλο και πότε με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, απλά τα διαψεύδει. Αν και είναι τα μάλα εξοργισμένη με τα όσα γράφουν για εκείνη. Άσε, που νιώθει τόσο πιεσμένη, που πολλές φορές βγαίνει έξω με φίλους και δεν μπορεί να φλερτάρει, όπως όλα τα ελεύθερα κορίτσια της ηλικίας της. Άτιμη ζωή. Είσαι διάσημη και δεν μπορείς να φλερτάρεις. Είσαι άσημη και δεν έχεις να φλερτάρεις, αφού κανείς δε σου δίνει σημασία!