Ξανά μαζί Πάριος - Παλαιολόγου!

27.08.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ποιος είπε πως άμα ραγίσει το γυαλί, δεν ξανακολλάει; Ρώτα τον Γιάννη Πάριο και την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, οι οποίοι είναι εδώ, ενωμένοι, δυνατοί για να αποδείξουν πως παντού... υπάρχει ένας μύθος!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ποιος είπε πως άμα ραγίσει το γυαλί, δεν ξανακολλάει; Ρώτα τον Γιάννη Πάριο και την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, οι οποίοι είναι εδώ, ενωμένοι, δυνατοί για να αποδείξουν πως παντού... υπάρχει ένας μύθος! Το πρώην ζευγάρι όπως φαίνεται δεν είναι πλέον «πρώην», αλλά "νυν", αφού οι δυο τους μετά από ένα διάλειμμα στη σχέση τους είναι και πάλι μαζί.

Οι λίγοι μήνες που έμειναν χώρια ήταν αρκετοί και για τους δύο, ώστε να καταλάβουν ότι δεν μπορούν ο ένας μακριά από τον άλλον. Και ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, έριξαν τις πρώτες γέφυρες επικοινωνίας και η επανασύνδεση τους ήτο θέμα χρόνου. Το κονέ έγινε στην Αθήνα και το ζευγάρι άμα τα ξαναβρήκε, πήγε διακοπές στην Πάρο, αλλά και λίγες μέρες στη Μύκονο.

Στην Πάρο ο φακός τους απαθανάτισε να κάνουν βόλτες στα σοκάκια του νησιού με άκρως καλοκαιρινή εμφάνιση (βερμούδα για τον Πάριο, καυτό σορτς για την Παλαιολόγου), ενώ όσοι τους είδαν από κοντά έχουν να λένε πόσο ερωτευμένοι κι ευτυχισμένοι είναι. Στην Πάρο το ζευγάρι έκανε συχνές βόλτες, ενώ ο Πάριος τις ώρες που η αγαπημένη του ξεκουραζόταν στο σπίτι, πήγαινε για ψάρεμα με τους φίλους του.