Η Γερμανού ψηφίζει Αλιμπέρτη!

26.08.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την πιάτσα χαλάει η Ναταλία Γερμανού κάθε φορά που κάνει δηλώσεις ανωτερότητας και μοιάζουμε εμείς οι υπόλοιπες γυναίκες... γυναικούλες κατώτερες των περιστάσεων.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την πιάτσα χαλάει η Ναταλία Γερμανού κάθε φορά που κάνει δηλώσεις ανωτερότητας και μοιάζουμε εμείς οι υπόλοιπες γυναίκες... γυναικούλες κατώτερες των περιστάσεων. Η καλύτερη των ανδρών είναι το Ναταλάκι και η χειρότερη των γυναικών, οι οποίες απορούν αν εννοεί όλα αυτά που λέει. Γιατί, συγνώμη κιόλας αλλά τόση ανωτερότητα πια απέναντι στη Σοφία Αλιμπέρτη;

Στην Αλιμπέρτη; Μα στην Αλιμπέρτη, που τα έχει φτιάξει στο καπάκι με δύο πρώην σου (ο ένας είναι πρώην σύζυγος- Πέτρος Ίμβριος - ) και με τον τελευταίο πρώην (βλέπε Αλέξανδρο Παρθένη) είναι πολύ κοντά στο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας; Με το μπαρδόν κιόλας, αλλά λίγες γυναίκες θα ένιωθαν συμπάθεια για την «αντίζηλο». Στόχο για βελάκια θα έκαναν τη φωτογραφία της και κάθε πρωί θα έριχναν από δύο για να πάει καλά η μέρα.

Αλλά όχι. Η Γερμανού είναι ανώτερος άνθρωπος και τώρα που οι δυο τους θα βρεθούν αντιμέτωπες στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, αυτή δηλώνει πως αν ήταν τηλεθεατής, θα παρακολουθούσε μόνο Αλιμπέρτη. Και όχι μόνο αυτό. Είναι σίγουρη ότι η Σοφία θα τα πάει καλύτερα σε τηλεθέαση, επειδή κάνει τέσσερα χρόνια τη δουλειά και είναι παλιά καραβάνα του είδους, ενώ η ίδια είναι άπειρη.

Αλήθεια, θα της στείλει και λουλούδια για καλή επιτυχία και πρωτιές; Από την ανώτερη Ναταλία όλα να τα περιμένεις. Σε συνέντευξη της αναφέρθηκε και στους πρώην της που έγιναν νυν της άλλης, λέγοντας πως δεν την κατηγορεί, αφού κινούνται στους ίδιους κύκλους και είναι λογικό να συμβεί. Κι άντε συμβαίνει μία, τη δεύτερη; Κι αυτό που λένε... σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση; Μα τι μικρότητες σκέφτομαι;