Καρβέλας - Πάνια βάφτισαν το γιο τους!

26.08.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μαθήματα πώς να κρατήσεις προσωπικές στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παραδίδουν η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας, οι οποίοι βάφτισαν τον γιο τους το απόγευμα της Δευτέρας
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μαθήματα πώς να κρατήσεις προσωπικές στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παραδίδουν η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας, οι οποίοι βάφτισαν τον γιο τους το απόγευμα της Δευτέρας και κανείς δεν πήρε χαμπάρι. Παπαράτσι και τηλεοπτικά συνεργεία έμειναν με τη χαρά της βάφτισης, που υποτίθεται ότι θα γινόταν τον Σεπτέμβριο με δόξες και τιμές.

Καρβέλας και Πάνια αποφεύγουν τα φλας, όπως ο έξω από εδώ το λιβάνι και το αυτό το έχουν αποδείξει τα τέσσερα χρόνια που είναι μαζί, αλλά κυρίως τους τελευταίους οχτώ μήνες που ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί και με νύχια και με δόντια το προστατεύουν από τον αδιάκριτο φακό του παπαράτσι. Μέχρι με ρόπαλο κυκλοφορεί ο Καρβέλας στις οικογενειακές τους βόλτες στον Διόνυσο και μάλλον αυτό δεν προορίζεται για τα αδέσποτα, που δεν πρέπει να είναι και τόσα πολλά στην περιοχή.

Τέλος πάντων, η βάφτιση έγινε στην Καλαμάτα, ιδιαίτερη πατρίδα της Αννίτας και νονά του μικρού Ανδρέα ήταν η αδελφή του, Σοφία. Η κόρη του Καρβέλα και της Άννας Βίσση ήρθε την περασμένη εβδομάδα μόνο για τη βάφτιση και η χαρά της που έγινε πνευματική μητέρα του αδελφού της είναι μεγάλη. Το μυστήριο έγινε σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο και η Βίσση εννοείται πως απουσίαζε. Ε, λίγο ότι πια δεν μιλάει με τον Καρβέλα, λίγο ότι βρίσκεται στην Αμερική για την ηχογράφηση του νέου της ξενόγλωσσου cd, η απουσία της ήτο αισθητή.