Επανασύνδεση στη Μύκονο!

28.08.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αυτοί μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε. Ο λόγος για την Σοφία Καρβέλα και τον Θανάση Πανουργιά, οι οποίοι με τα συνεχή on/off στη σχέση τους πάνε να βάλουνε τα γυαλιά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αυτοί μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε. Ο λόγος για την Σοφία Καρβέλα και τον Θανάση Πανουργιά, οι οποίοι με τα συνεχή on/off στη σχέση τους πάνε να βάλουνε τα γυαλιά σε Ευαγγελία Αραβανή και Κώστα Φραγκολιά! Η κόρη της Άννας Βίσση είχε ξανά μανά χωρίσει με τον Θανάση της κι εκεί που όλοι πίστευαν ότι ήταν και οριστικό, τσουπ τα δυο τους είναι και πάλι μαζί.

Γιατί, στην περίπτωση τους το οριστικό είναι πιο προσωρινό και από το προσωρινό! Η επανασύνδεση φαίνεται πως έγινε στη Μύκονο, όπου βρέθηκαν τυχαία. Η Καρβέλα επέστρεψε από την Αμερική για τη βάφτιση του αδελφού της Ανδρέα - ήταν η νονά του - και πετάχτηκε μέχρι το «ασπρονήσι» για λίγα μπάνια και πολλή διασκέδαση. Εκεί, ήταν και ο Πανουργιάς κι όπως καταλαβαίνεις, δεν ήθελαν πολύ για να τα ξαναβρούν.

Άλλωστε, το έχουν κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν. Το ζευγάρι μετά την επανασύνδεση πήγε μαζί στην Καλαμάτα για τη βάφτιση, που έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο. Και ο Θανάσης είναι της οικογενείας.