Η Βανδή μιλάει για το τροχαίο!

28.08.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία εβδομάδα και κάτι ψιλά έχει περάσει από εκείνη την Δευτέρα, που η Δέσποινα Βανδή είχε το τροχαίο στην Κηφισίας και η αοιδός είπε να μιλήσει για τον εφιάλτη που έζησε.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία εβδομάδα και κάτι ψιλά έχει περάσει από εκείνη την Δευτέρα, που η Δέσποινα Βανδή είχε το τροχαίο στην Κηφισίας και η αοιδός είπε να μιλήσει για τον εφιάλτη που έζησε. Κίνηση όχι τόσο συνηθισμένη για την Δέσποινα, η οποία στο παρελθόν δεν μας είχε συνηθίσει να μιλάει τόσο εύκολα για τα προσωπικά της. Αν και το τροχαίο ήταν μία μαύρη στιγμή στη ζωή της, που θέλει να ξεχάσει.

Προτού, όμως, την ξεχάσει, είπε να τη μοιραστεί με τον κόσμο και κυρίως με τους θαυμαστές της, οι οποίοι το πρωινό εκείνο της Δευτέρας ένιωσαν πολύ άσχημα μαθαίνοντας ότι η αοιδός είχε ατύχημα και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο. Ακούστηκαν κι άλλα, όπως ότι η Βανδή ήταν ξαπλωμένη κι αιμόφυρτη στο δρόμο, ενώ δίπλα της περνούσαν τα διερχόμενα αυτοκίνητα. Ακούστηκε επίσης ότι ο οδηγός είναι αστυνομικός στο επάγγελμα, που υποτίθεται ότι φυλάει το Ντέμη Νικολαϊδη κι άλλα πολλά, που τέτοια γεγονότα δίνουν την ευκαιρία σε διάφορους ευφάνταστους να φτιάξουν τα δικά τους σενάρια. Ή μήπως όχι;

Χμ. Η Βανδή, λοιπόν, μίλησε στο Down Town και περιέγραψε το τροχαίο ως τον χειρότερο εφιάλτη της, ενώ αποκάλυψε πως το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε τη στιγμή της σύγκρουσης είναι τα παιδιά της κι αν θα τα ξαναδεί ποτέ. Η ίδια καθόταν στο πίσω κάθισμα κι έστελνε μήνυμα στο κινητό, ήταν απορροφημένη εκεί κι όταν έγινε η σύγκρουση δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Αποτέλεσμα; Να χτυπήσει στο κεφάλι και ο οδηγός (που όπως είπε, είναι φίλος της και την εξυπηρετεί κάποιες φορές) να τη βγάλει έξω αιμόφυρτη. Η Δέσποινα ήταν εκείνη που κάλεσε το Ντέμη, ο οποίος βρισκόταν λίγα μέτρα πιο κάτω με το αυτοκίνητο του.

Από εκεί και πέρα η ίδια δεν θυμάται πολλά πράγματα, διότι με το σοκ έπαθε προσωρινή αμνησία. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κι από εκεί ο σύζυγος της ζήτησε και την πήγε σε ιδιωτική κλινική. Τώρα, βρίσκεται στο σπίτι με τα παιδιά της και προσπαθεί να ξεχάσει το ατύχημα. Όσο για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις; Ο γιατρός της συνέστησε να ξεκουραστεί τουλάχιστον για ένα μήνα, ενώ για έξι εβδομάδες θα φοράει κολάρο. Έτσι, οι προγραμματισμένες συναυλίες στην Αυστραλία ακυρώθηκαν, αφού η αοιδός σκοπεύει να ακολουθήσει κατά γράμμα τις οδηγίες.