Την άφησε για τη μαμά του!

28.08.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τον άπιστο άνδρα μπορείς να πεις ότι πολλές τον αγάπησαν, τον «μαμάκια» όμως καμία. Ειδικά, τον «μαμάκια» εκείνο που του έκατσε ο πρώτος αριθμός (άντε ο δεύτερος) στο λαχείο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τον άπιστο άνδρα μπορείς να πεις ότι πολλές τον αγάπησαν, τον «μαμάκια» όμως καμία. Ειδικά, τον «μαμάκια» εκείνο που του έκατσε ο πρώτος αριθμός (άντε ο δεύτερος) στο λαχείο και τον πέταξε για χάρη της μαμάς του. Ντόινγκ. Διάβασα, που λες, σε ένα περιοδικό ότι η Ναταλί Θάνου πέρασε «μαύρες» μέρες, διότι ο νέος αγαπημένος της αντί να πάει διακοπές με εκείνη, προτίμησε να μείνει στην Αθήνα για χάρη της μαμάς του.

«Κι ες κε σε» Ναταλί Θάνου, θα αναρωτιέσαι τώρα εσύ. Περσινή Playmate (αυτό νομίζω τα λέει όλα), σωστό «κουνελάκι» στις χάρες και τραγουδίστρια της κατηγορίας... κι από φωνή κορμάρα! Κι, όμως, βρέθηκε άνδρας που «έφτυσε» αυτή τη γυναίκα για χάρη της μαμάς του. Όπως αποκάλυψε η ίδια η Ναταλί - το κορίτσι ζει ένα δράμα και ήθελε κάπου να πει τον πόνο της - είχαν ετοιμαστεί κανονικά για ένα τετραήμερο και ο αγαπημένος της τελευταία στιγμή της είπε ότι δεν ακολουθεί γατί πρέπει να μείνει με τη μαμά.

Όχι, η Ναταλί δεν χαλάστηκε. Τουλάχιστον δεν του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι. Έφυγε μόνη της για διακοπές και είπε ότι πέρασε φίνα. Κι αυτός μάλλον καλά θα πέρασε με τη μαμά του. Πάντως, η «πεθερά» θα πρέπει να εκτιμήσει το γεγονός ότι η Ναταλί, δεν της έστειλε τον γιόκα της πακέτο με επιδέσμους.