Τέλος από το δελτίο η Στάη!

29.08.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το τηλεοπτικό θέμα του καλοκαιριού ήταν η Έλλη Στάη κι αν θα συνεχίσει να λέει τις ειδήσεις στον Alpha ή θα κουνήσει μαντήλι, αφήνοντας το κανάλι να ψάχνει γι ακόμη μία φορά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το τηλεοπτικό θέμα του καλοκαιριού ήταν η Έλλη Στάη κι αν θα συνεχίσει να λέει τις ειδήσεις στον Alpha ή θα κουνήσει μαντήλι, αφήνοντας το κανάλι να ψάχνει γι ακόμη μία φορά, νέο παρουσιαστή για το «ταλαίπωρο» δελτίο του. Σε θρίλερ είχε εξελιχθεί η ιστορία, ειδικά τις τελευταίες μέρες καθώς ο καιρός για την έναρξη της νέας τηλεοπτικής περιόδου πλησίαζε και η Στάη ήτο άφαντη.

Τελικά, η «σιδηρά κυρία» της ελληνικής τηλεόρασης εμφανίσθηκε στο κανάλι της Κάντζας και μετά από συζήτηση που είχε με τους ιθύνοντες, τους ανακοίνωσε την πρόθεση της να αποχωρίσει από το δελτίο. Αυτοί δεν είχαν παρά να συμφωνήσουν μαζί της και οι δύο πλευρές να πάρουν ένα κοινή συνεναίση διαζύγιο. Για ποίο λόγο, όμως, η Στάη δεν ήθελε να συνεχίσει το δελτίο, δεδομένου ότι με τον Alpha δεν είχαν προβλήματα στις σχέσεις τους;

Τα σενάρια που ακούγονται είναι πολλά, ενώ σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα, η αποχώρηση της Έλλης είχε να κάνει κυρίως με τη δομή του δελτίου, που την περσινή χρονιά τα νούμερα του πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο. Κι επειδή, ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη, ο «κούκος» - Στάη αποφάσισε να αποχωρήσει. Εδώ, που τα λέμε, όταν έχεις χτίσει ένα όνομα αυτά τα χρόνια, δεν θέλεις να το χαλάσεις έτσι εύκολα.

Η Έλλη δεν έχει αποφασίσει ποιο θα είναι το επόμενο επαγγελματικό της βήμα. Δεν αποκλείεται να παραμείνει στον Alpha - εξάλλου πήραν «διαζύγιο» από το δελτίο - και να κάνει μία δική της εκπομπή. Αυτό θα το συζητήσουν τις επόμενες μέρες κι αν συμφωνήσουν, τότε θα ανανεώσουν το συμβόλαιο, που έληξε τον Ιούνιο. Όσο για τις ειδήσεις του καναλιού, που έμειναν «ορφανές»; Πολλά ακούγονται κι εδώ. Άλλοι λένε ότι θα αναλάβει κάποιος μέσα από το κανάλι κι άλλοι λένε ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς θα επιχειρήσει την έκπληξη. Ο, τι κι αν ισχύει, θα δείξει σύντομα, διότι ο ανταγωνισμός «κόβει» την κορδέλα της φετινής σεζόν την ερχόμενη Δευτέρα.