Έκλεψαν την Βανδή μετά το τροχαίο!

29.08.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πώς το λέμε; «Όλα τα χε η Μαριωρή, ο φερετζές της έλειπε». Ε, όλα τα χε η Βανδή, ο τσαντάκιας της έλειπε! Άκουσον, άκουσον κι απόρησε δύσμοιρε μου σε τι κόσμο ζούμε.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πώς το λέμε; «Όλα τα χε η Μαριωρή, ο φερετζές της έλειπε». Ε, όλα τα χε η Βανδή, ο τσαντάκιας της έλειπε! Άκουσον, άκουσον κι απόρησε δύσμοιρε μου σε τι κόσμο ζούμε. Την ημέρα του τροχαίου της Δέσποινας κι ενώ η αοιδός βρισκόταν στο δρόμο αιμόφυρτη και στον τόπο του ατυχήματος επικρατούσε μεγάλος πανικός, βρέθηκε άνθρωπος που την έκλεψε.

Ακριβώς, όπως το ακούς. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Δέσποινα, η οποία είπε πως κάποιος πήρε χρήματα από την τσάντα της. Την ίδια δεν την απασχολεί το ποσό που έχασε, διότι μπροστά σε αυτό που της συνέβη - και θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα - η απώλεια χρημάτων είναι αστείο πράγμα. Ωστόσο, πιο αστείο είναι - βασικά για κλάματα είναι η ιστορία - που βρέθηκε άνθρωπος(;) να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και χωρίς ίχνος σεβασμού να κλέψει την τραυματισμένη γυναίκα.

Ανεξάρτητα αν αυτή ήταν η Βανδή ή η θεία η Μαρίτσα. Εννοείται, πως κανείς δεν τον πήρε χαμπάρι, αφού εκείνη τη στιγμή όλοι είχαν στρέψει την προσοχή τους στην Δέσποινα. Το ξάφρισμα το ανακάλυψε η ίδια με την επιστροφή της στο σπίτι, όταν είδε ότι έλειπαν από την τσάντα της τα λεφτά που είχε μαζί για το ταξίδι στην Αλεξανδρούπολη!