Το ζήσαμε κι αυτό! Η Καλομοίρα δίνει συμβουλές γάμου

19.06.2015
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Επέστρεψε στην Ελλάδα η Καλομοίρα με το σύζυγο και τα δίδυμα αγοράκια της με σκοπό να εμφανιστεί στα βραβεία Mad και να κάνει διακοπές.

Και ναι Σωτήρη μου, όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσα παιδιά κι αν κάνει το Καλομοιράκι, πάντα θα απαντά στους δημοσιογράφους με την ίδια αφέλεια, όπως τότε που μες το Fame Story 2 μοίραζε "μαρίδια και τυρί"!

Γιατί πως να μην μιλήσω για αφέλεια, που τα δίδυμά της σε 2 μήνες κλείνουν τα 3 κι η Καλομοίρα ακόμα απαντά σε ερωτήσεις τύπου: «Πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης»!

«Κάνω πολλή γυμναστική, αλλά είναι δύσκολο γιατί μου αρέσει πολύ το φαγητό. Δεν είμαι άνθρωπος που δεν θα φάει τον γύρο του αλλά κάνω μετά διπλή γυμναστική. Όταν είχα πάρει κάποια κιλά μετά τη γέννα είπα πως πρέπει να σταματήσω το φαγητό. Έβλεπα στον καθρέφτη πώς είχα γίνει - αν και ο άντρας μου δεν μου έλεγε κάτι».

Και δεν μείναμε εκεί! Η Καλομοίρα δίνει και συμβουλές επιτυχημένου γάμου σε πληροφορώ γιατί το έχει το θέμα:

«Στην Αμερική είμαι μόνο μητέρα. Το μυστικό ενός επιτυχημένο γάμου είναι να τα συζητάτε όλα και να είστε ειλικρινείς. Κι αν σε πειράζει κάτι, πες το. Το θέμα δεν είναι να μην τσακώνεστε αλλά να τσακώνεστε και να αγαπιέστε μετά».

Στις δε συμβουλές, η Καλομοίρα τόνισε πως ο Γιώργος έχει το πάνω χέρι στο σπίτι αφού είναι ο άντρας (αυτά διαβάζει ο Οικονομόπουλος και χαίρεται) κι εκεί ξεκίνησε το μεγάλο τζέρτζελο αφού η Καλομοίρα εξήγησε πώς παλαιότερα ζήλευε το Γιώργο αλλά και τώρα τον ζηλεύει!

«Στην αρχή ζήλευα τον Γιώργο και έψαχνα το κινητό του. Τώρα είμαστε παντρεμένοι και υπάρχει εμπιστοσύνη. Αν δεν μου στείλει να δω πού είναι, έχω δικαίωμα να τον πάρω τηλέφωνο».