Γρηγόρη, την επόμενη φορά βγάλε βέργα - Μα έλεος!

19.06.2015
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Είπαν του Γρηγόρη του Αρναούτογλου να τα πει έξω από τα δόντια και τούτος ξεπέρασε και την... Μαλάμω της Αννίτας της Πάνια.

Γιατί Γρηγόρη μου, καλή η ειλικρίνεια κι επιθυμητή (μη σου πω και ποθητη) από τα τηλεοπτικά πρόσωπα, αλλά με ρέγουλα, διότι εύκολα γίνεται... αγένεια! Γιατί Γρηγόρη μου, ο ειλικρινής ο άνθρωπος από τον αγενή τι είναι στην τελική; Μια... κουβέντα δρόμος!

Και ο παρουσιαστής τις τελευταίες μέρες, έχει πει κουβέντες παραπάνω. Δεν ξέρουμε τι έπαθε. Να μπέρδεψε τον φρέσκο χυμούλη με τον ορό της αλήθειας; Πάντως, η "έκρηξη" ειλικρίνειας του έφερε σε δύσκολη θέση ακόμα κι εμάς τους τηλεθεατές.

Η αρχή έγινε με τη Ναταλία Γερμανού, με την οποία πέρυσι ήταν στα... μαχαίρια. Αλλά φέτος είπε να τη φέρει στα Καρντάσιανς. Εξάλλου, πλέον δε μοιράζονται την ίδια κλείστρα. Εξακολουθούν, όμως, να μοιράζονται την ίδια ιδέα: να φέρνουν στις εκπομπές του πρόσωπα από το παρελθόν!

Έτσι, ο Γρηγόρης δε δίστασε να πει στα μούτρα της Ναταλίας ότι δεν του άρεσε στην εκπομπή "Η Γερμανού ξανάρχεται", διοτι δεν ήταν ο εαυτός της. Κι εμμέσως πλην σαφώς της είπε ότι δεν είναι καλή στις συνεντεύξεις.

Ενώ αυτός; Ο Λάρι Κινγκ της Ελλάδας! Η Γερμανού, που λες, παραδέχτηκε (και πέταξε εμμέσως το καρφάκι της) ότι η ίδια δε μπορεί να κάνει πολύ προσωπικές ερωτήσεις στους καλεσμένους κι έφερε ως παράδειγμα το Νίκο Παπαναστασίου και το θάνατο της κόρης του.

Βέβαια, το λατρεμένο Ναταλάκι ξέχασε την ερώτηση που είχε κάνει στη Βάνα Μπάρμπα, αν ισχύει ότι επιχειρηματίας πέθανε στα χέρια της! Της την υπενθύμισε, βέβαια, ο Γιώργος ο Λιάγκας γιατι ναι ο εν λόγω είναι σαν την... κόκα κόλα, πάει με όλα τα τηλεοπτικά θέματα!

Ο Αρναούτογλου για πέντε λεπτά ευλογούσε τα γένια του, λέγοντας ότι δε δέχεται καλεσμένο που θα του ασκήσει βέτο σε ερωτήσεις. Και κάπου εδώ, η ειλικρίνεια του Γρηγόρη πήγε περίπατο.

Γιατί όταν έφερε καλεσμένη την Κων/να Σπυροπούλου δεν της έκανε καμία προσωπική ερώτηση, από τη στιγμή που πολλά ακούγονται και γράφονται. Που σημαίνει ή η Κων/να είχε ζητήσει σε... προσωπικά ζητήματα ερώτηση κομμένη, άρα μας είπε μούφες ο Γρηγόρης. Ή ότι εκείνη δε ζήτησε τίποτα, αλλά ο Γρηγόρης δε τη ρώτησε, οπότε να μας συγχωράει, αλλά και αυτός μας απογοήτευσε.

Γιατί δε μπορείς να έχεις απέναντί σου το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο και να βγάζεις τα εσώψυχα σου στην ομοιοπαθούσα/χτυπημένη από τη Ντέπυ Γκολεμά!

Η δεύτερη "έκρηξη"... ειλικρίνειας του Αρναούτογλου ήταν η επίθεση που έκανε στον "αέρα" της εκπομπής στον Δημήτρη Σταρόβα, επειδή εκείνος τόλμησε να αστειευτεί με το μικρό όνομας της Βάσιας Τριφύλλη με το παρατσούκλι του Βασίλη - Βάσια - Χατζηπαναγή!

"Είναι χιούμορ αυτό το τώρα; Εσύ, ο άνθρωπος με το τόσο χιούμορ, δεν σου επιτρέπω ρε φίλε, σου ζητάω συγγνώμη. Έχεις πει καταπληκτικά πράγματα" είπε με αυστηρό ύφος στον Σταρόβα ο οποίος προσπαθούσε να εξηγήσει το σκεπτικό της πλάκας που έκανε.

Και πάλι καλά που επενέβησαν η Μαρία Μπεκατώρου και η Τριφύλλη, διότι με τη φόρα που έχει πάρει ο Αρναούτογλου, στο τέλος θα βγάλει τη βέργα για να βαρέσει όσους... απογοητεύουν την αισθητική του!

Υ.Γ. Γρηγόρη μας ο σοφός λαός λέει: "στου κρεμασμένου δε μιλάμε για σχοινί"!!!!