Καινούργιου: Η απαράδεκτη δήλωση για τους συνεργάτες της!

23.06.2015
Πώς το έλεγε μία διαφήμιση; Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς! Ε, το αυτό ισχύει στην περίπτωση της Κατερίνας της Καινούργιου, την οποία πέτυχαν οι κάμερες σε κοσμική εκδήλωση.

Και τη ρώτησαν για το τηλεοπτικό της μέλλον, το οποίο γνωρίζουμε εδώ και καιρό, αφού η ίδια έσπευσε να το ανακοινώσει νωρίς νωρίς.

Η Καινούργιου παραμένει στον Alpha και το έχει ο κόσμος τούμπανο. Αυτό που έχει κρυφό καμάρι το Κατερινιώ είναι τι ακριβώς θα κάνει του χρόνου.

Θα συνεχίσει με τους υπόλοιπους στο ΟΛΑ Παίζουν; Θα κάνει κάτι μόνη της; Ερωτήματα βασανιστικά. Ξυπνάς και κοιμάσαι με την έννοια της Καινούργιου. Και της Ελλάδας….

Οι ρεπόρτερ, τουλάχιστον, με τον καημό της πεφτοσηκώνονται. Γι’ αυτό και με το που την πέτυχαν στο πάρτι, τη ρώτησαν για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Αλλά είχε νευράκια το Κατερινιώ και δεν έβαλε γλύκα στις δηλώσεις της. Να πληροφορήθηκε τα μέτρα – σοκ του Τσίπρα;

«Συνεχίζω και του χρόνου στον Alpha. Γνωρίζω τι θα κάνω, αλλά στην παρούσα φάση δε μπορώ να ανακοινώσω τι θα κάνω», δήλωσε το Κατερινιώ με μία νευρικότητα.

Βρε λες να τσαντίστηκε για την ερώτηση; Που δεν ήξεραν τι θα κάνει, ενώ είναι γνωστό;

Και συνέχισαν οι ρεπόρτερ τις ερωτήσεις που λες και ήταν βαλτοί για να τσιτώσουν κι άλλο την παρουσιάστρια.

«Θα κάνετε κάτι μαζί με τα παιδιά;», τη ρώτησαν. Όχι, είναι ερώτηση αυτή;

Ξεκίνησε και η Καινούργιου να απαντά, αλλά μόλις κατάλαβε τι τη ρώτησαν με ύφος υπεροπτικό και μες στην τσαντίλα είπε: «Δε μπορώ να πω τίποτα από όλα αυτά. Αυτό είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει. Με ενδιαφέρει να κάνουμε μια εκπομπή, είτε είναι αυτή είτε είναι κάποια άλλη ομάδα που να πάει καλά και να είμαστε μια ωραία ομάδα».

Σιγά κουκλίτσα μας. Δε σε ενδιαφέρει τι θα κάνουν οι υπόλοιποι τρεις που συνεργαζόσασταν ολόκληρη σεζόν; Και άντε και δε σε νοιάζει, μα το λες γλυκούλα, δημοσίως;

Φάουλ, μεγάλο φάουλ από την Καινούργιου, η οποία δε μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες απρεπείς και αντί-συναδελφικές συμπεριφορές.