Κάψιμο: η Ασλανίδου εξηγεί πόσων ετών είναι

17.06.2015
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Πέρασε καιρός από τότε που ξεκίνησα τα υψηλά μαθηματικά,και έψαχνα αλγορίθμους και εξισώσεις για να συμπεράνω πόσα κιλά πήρε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου στην εγκυμοσύνη.

Αυτή τη φορά, έβγαλα το τεφτέρι και πάλι, έφτιαξα κλάσματα, έκανα μικροαναλύσεις αλλά τίποτα, την ηλικία της Μελίνας Ασλανίδου απέτυχα να την καταλάβω.

Όλα ξεκίνησαν σήμερα το πρωί, που πήρα στα χέρια το φρέσκο ΟΚ, κι εκεί το Μελινάκι μιλάει για όλα, για όλα σου λέω, τέσσερις σελίδες interview η τραγουδίστρια.

Κι εκεί που είχα κουραστεί να διαβάζω, στην τελευταία παράγραφο, να σου,οι ερωτήσεις φωτιά για την ηλικία και την εμφάνιση της Ασλανίδου.

Η αρχή έγινε με τις ερωτήσεις για τις πλαστικές επεμβάσεις. Κι ενώ σε προηγούμενη συνέντευξη η Ασλανίδου είχε αρνηθεί πως έχει κάνει οποιαδήποτε μικροεπέμβαση, σήμερα αποκαλύπτει:

«Κανείς δεν μπορεί να αποφύγει τις ρυτίδες. Η επιστήμη έχει προχωρήσει και κάνοντας διάφορες μικροεπεμβάσεις ή μπότοξ, μπορείς να κάνεις το πρόσωπό σου να δείχνει πιο λείο. Δεν θα έκανα υπερβολές»!

Δηλαδή, ένα μποτοξάκι το έκανε η Μελίνα ενώ λίγο πιο κάτω τονίζει σχετικά με τα κιλά που έχει χάσει φέτος:

«Δεν ξέρω (πόσα κιλά έχω χάσει) γιατί δεν έχω ζυγαριά στο σπίτι. Κρίνοντας από τα ρούχα μου, πρέπει να χάσω αρκετά».

Δηλαδή, ούτε ακριβές νούμερο για τα κιλά της Μελίνας μάθαμε.

Κι αυτό το περίπου, κορυφώθηκε με τεράστια επιτυχία όσον αφορούσε στην ηλικία της Ασλανίδου.

Κι εκεί βγάλε κομπιουτεράκι μπας και βγάλουμε άκρη:

Ο δημοσιογράφος αναφέρει πως η ηλικία που έχει ειπωθεί για την Ασλανίδου είναι τα 44. Η ίδια αρνείται να δεχτεί το εν λόγω νούμερο και τονίζει:

«Δεν πάνε να λένε πως έχω γεννηθεί το 1821;Η Τάνια Τσανακλίδου είπε κάποτε πως όταν θα πεις την ηλικία σου δημοσίως, θα απελευθερωθείς. Δεν νιώθω ότι έχω λόγο να κρύψω την ηλικία μου»!

Μην βιαστείς όμως να με πεις τρελλή γιατί απελευθέρωση δεν έγινε! Όταν ο δημοσιογράφος τονίζει στην Ασλανίδου πως πιστεύει ότι είναι γύρω στα 36-37, εκεί ξεκινά το γράψιμο για υψηλά IQ:

«Όταν με βλέπει κανείς από κοντά, μου λέει πως μοιάζω με 25 χρονών». (εκεί κατάλαβα γιατί η προηγούμενη σχέση της Μελίνας ήταν φοιτητής 22 ετών).

«Από την εικόνα που έχουν για μένα στην τηλεόραση, με κάνουν 35αρα» (εγώ που έκλεισα τα 32 δηλαδή, θεωρούμαι συνομίληκη με τη Μελίνα;)

«Αν παρατηρήσει κανένας την ενέργειά μου, θα νομίζει πως είμαι 20» (άνοιξε κόσμε τα τσάκρα σου, να βγουν οι ενέργειες έξω, να γίνουμε και πάλι ανήλικα)!

«Η ηλικία είναι ένας αριθμός. Ο κάθε άνθρωπος κουβαλάει μέσα του ένα δικό του χρόνο» (κι ο λογιαριασμός στην τράπεζα είναι ένας αριθμός αλλά αυτός όλο μικραίνει, όσο κι αν τον κουβαλάμε).

Η Ασλανίδου πάντως, καταλήγει πως χαίρεται που ο δημοσιογράφος την έκανε 36 και τονίζει πως έπεσε κοντά. Στην επόμενη συνέντευξη Μελίνα μου, εύχομαι να τα πεις πιο απλά. Κι όπως θα έλεγε και η Τσανακλίδου: ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ