Ήρθαν οι καλύτερες μέρες για την Μελέτη!

19.08.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μετά τις τόσες ατυχίες και πίκρες ήρθε η στιγμή να σκάσει λίγο το χειλάκι της Ελεονώρας Μελέτη, η οποία πλέον μπορεί να λέει ότι βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μετά τις τόσες ατυχίες και πίκρες ήρθε η στιγμή να σκάσει λίγο το χειλάκι της Ελεονώρας Μελέτη, η οποία πλέον μπορεί να λέει ότι βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της. Τόσο τα προσωπικά όσο και τα επαγγελματικά της πηγαίνουν μια χαρά και δυο τρομάρες και η παρουσιάστρια καλό είναι να βάλει μία αρμαθιά σκόρδα για το κακό το μάτι.

Και να φανταστεί κανείς ότι η Ελεονώρα λίγους μήνες πριν περνούσε από τις χειρότερες φάσεις της ζωής της, τόσο με την περιπέτεια της υγείας της, όσο και με το πρόωρο κόψιμο από τον «Πρωινό Καφέ». Αλλά τι σου λέω τώρα. Εδώ, η Μελέτη έχει «οργώσει» τις ελληνικές θάλασσες και πελάγη με τον αγαπημένο της, Γιάννη κι εγώ θυμάμαι αυτά; Άσε, που και επαγγελματικά αποκαταστάθηκε το κορίτσι, αφού θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο του Star τα Σαββατοκύριακα.

Για δες πώς τα φέρνει η ζωή καμιά φορά. Το δελτίο που κάποτε (όταν δηλαδή ήταν παρουσιάστρια του Καφέ) την «ξετίναζε» και δεν περνούσε μέρα που να μην κάνουν το σχόλιο τους για την Ελεονώρα, από τον Σεπτέμβρη θα παρουσιάζεται από την ίδια. Αλλά ανάγκα και η Μελέτη πείθεται. Προς το παρόν η 30χρονη παρουσιάστρια βρίσκεται με τον αγαπημένο της, στην Κεφαλονιά ενώ οι δικοί της άνθρωποι λένε ότι ο Γιάννης είναι ο, τι καλύτερο της έχει συμβεί.