Βγήκε από το νοσοκομείο η Βανδή!

19.08.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Εξιτήριο παίρνει την Τρίτη από το νοσοκομείο η Δέσποινα Βανδή, η κατάσταση της οποίας μετά το ατύχημα με το πολυτελές τζιπ της είναι πολύ καλή και οι γιατροί έκριναν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Εξιτήριο παίρνει την Τρίτη από το νοσοκομείο η Δέσποινα Βανδή, η κατάσταση της οποίας μετά το ατύχημα με το πολυτελές τζιπ της είναι πολύ καλή και οι γιατροί έκριναν ότι η αοιδός μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι της. Εξάλλου, η Δέσποινα ξεπέρασε το σοκ που υπέστη μετά το ατύχημα, ενώ η μετατραυματική αμνησία ήταν προσωρινή.

Σύμφωνα με τον θεράποντα γιατρό της, η Βανδή νοσηλεύτηκε εξαιτίας ελαφρών κακώσεων στον αυχένα και το κεφάλι (της έγιναν εφτά ράμματα), ενώ για να αναρρώσει θα χρειαστεί έναν μήνα περίπου. Η αοιδός μετά το ατύχημα υπέστη ισχυρό σοκ και το μόνο που θυμάται είναι την ίδια να βρίσκεται ξαπλωμένη στο οδόστρωμα και τα διερχόμενα αυτοκίνητα να περνούν πολύ κοντά της.

Η σύγκρουση ήτο σφοδρή και η αοιδός είχε άγιο, αφού τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί πολύ χειρότερα. Στο πλευρό της βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο σύζυγος της, Ντέμης Νικολαίδης, αλλά και ο στενός της συνεργάτης και φίλος, Κώστας Καπετανίδης. Στην ιδιωτική κλινική που μεταφέρθηκε μετά το Γενικό Κρατικό, δε σταμάτησαν να καταφθάνουν δώρα και λουλούδια από φίλους και συγγενείς της. Η Βανδή το πρωί της Δευτέρας μαζί με τον οδηγό της κατευθύνονταν προς το αεροδρόμιο, όπου η Δέσποινα θα ταξίδευε για την Αλεξανδρούπολη, που βρίσκονται τα δυο παιδιά της, Μελίνα και Γιώργος.