"Μυστική" γέννα για τη Σίσσυ Χρηστίδου!

19.08.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Με άκρα μυστικότητα έφερε στον κόσμο τον γιο της, η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία γέννησε την περασμένη Τετάρτη και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι. Όχι, να τα βλέπουν αυτά οι Brangelina
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με άκρα μυστικότητα έφερε στον κόσμο τον γιο της, η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία γέννησε την περασμένη Τετάρτη και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι. Όχι, να τα βλέπουν αυτά οι Brangelina και να παίρνουν μαθήματα, αφού στη δική τους περίπτωση πρώτα το έμαθε όλος ο ντουνιάς και μετά γέννησε η Αντζελίνα Τζολί.

Η Σίσσυ πάλι και ο σύντροφός της, Θοδωρής Μαραντίνης δεν ήθελαν να πάρει δημοσιότητα αυτή η τόσο προσωπική τους στιγμή. Έτσι, η παρουσιάστρια την περασμένη Τετάρτη έφθασε σε γνωστό μαιευτήριο της Θεσσαλονίκης με κάθε μυστικότητα για να φέρει με καισαρική τομή το γιο της. Το ίδιο συνέβη και με την έξοδό τους από το νοσοκομείο, όπου το ζευγάρι αποχώρησε από την πίσω πόρτα. Αυτά είναι.

Κατά τα άλλα, η Χρηστίδου γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους τριών κιλών, ενώ από την Κυριακή σύσσωμη η οικογένεια βρίσκεται στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη. Η γνωστή παρουσιάστρια σκοπεύει να μεγαλώσει η ίδια το παιδάκι της και να περνάει αρκετές ώρες μαζί του. Γι αυτό και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν επέλεξε να συνεργαστεί με τη Ναταλία Γερμανού στο πρωινό του σαββατοκύριακου, στον Alpha. Εξάλλου, η Σίσσυ θα κατεβαίνει στην Αθήνα μόνο τα Σαββατοκύριακα και τις καθημερινές θα είναι στη συμπρωτεύουσα με το γιο της και τον Θοδωρή.