Ο πελαργός "επισκέφθηκε" πάλι τον Γρηγόρη!

19.08.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν ξέρω αν φέτος στα πρωινάδικα θα είναι πάλι της μόδας οι έγκυες παρουσιάστριες ή παρουσιαστές τύπου... stand up comedy, όμως, στου Γρηγόρη Αρναούτογλου την εκπομπή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν ξέρω αν φέτος στα πρωινάδικα θα είναι πάλι της μόδας οι έγκυες παρουσιάστριες ή παρουσιαστές τύπου... stand up comedy, όμως, στου Γρηγόρη Αρναούτογλου την εκπομπή «χτύπησε» πάλι ο πελαργός. Δεν το συζητώ, το εν λόγω πουλί έχει βάλει στο μάτι τον παρουσιαστή και κάθε χρόνο φροντίζει να φέρνει από ένα παιδί στις συμπαρουσιάστριες του. Πέρυσι ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου, φέτος θα είναι η Σοφία Μουκίδου.

Η γνωστή ηθοποιός συμφώνησε να είναι στο πλευρό του Γρηγόρη και με το δόσιμο των χεριών έμαθε και τα ευχάριστα, ότι περιμένει το πρώτο της παιδί. Τώρα, αν η ηθοποιός ακολουθήσει το παράδειγμα της Χρηστίδου, δεν το γνωρίζω. Αλλά μάλλον θα εμφανίζεται κανονικά στην εκπομπή. Να πιάσει τόπο και ο... κόπος του πελαργού. Πάντως, ο Αρναούτογλου είναι γουρλής στο θέμα των παιδιών. Τόσο που σκέφτομαι του χρόνου να πάω εγώ στο πάνελ του.

Στον «Όμορφο κόσμο το πρωί» θα είναι και η Νάντια Μπουλέ, η οποία αποχώρισε από το «Life style» του Alter όχι και με τον καλύτερο τρόπο. Τη θέση της εκεί μάλλον θα πάρει η Δούκισα Νομικού, της οποίας δεν έκατσε ο «Πρωινός Καφές», αλλά από το ολότελα... Όσο για την Ευαγγελία Αραβανή, πολύ δύσκολα θα μείνει στον «Όμορφο κόσμο» και φευ για το μοντέλο μέχρι στιγμής τα πράγματα μόνο όμορφα δεν είναι, αφού χώρισε και πάλι με τον Κώστα Φραγκολιά.