Η Γαρμπή στη θέση της Κοκκίνου;

19.08.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν είχες φτιάξει ψυχολογία να δεις τον χειμώνα την Έλλη Κοκκίνου να άδει μαζί με τον Νότη Σφακιανάκη στην πίστα του «Έναστρον» κι εσύ από κάτω να πετάς ντάνες τα γαρύφαλλα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν είχες φτιάξει ψυχολογία να δεις τον χειμώνα την Έλλη Κοκκίνου να άδει μαζί με τον Νότη Σφακιανάκη στην πίστα του «Έναστρον» κι εσύ από κάτω να πετάς ντάνες τα γαρύφαλλα, καλύτερα να την αλλάξεις. Το εν λόγω σχήμα «ναυάγησε» πιο γρήγορα και από τον Τιτανικό, αφού οι δύο καλλιτέχνες είχαν αρκετές διαφορές και είπαν να το αφήσουν καλύτερα.

Ε, να μην χαλάσουν και τις καρδιές τους για μία συνεργασία. Και μπορεί Notis και Έλλη να τα βρήκαν στο οικονομικό και στις αφίσες (που για χάρη τους σχήματα και σχήματα έχουν διαλυθεί) δεν μπορούσαν με τίποτε να τα βρουν στο χρόνο πάνω στην πίστα. Η Κοκκίνου θέλει μετά τη γέννηση του γιου της να κάνει αν όχι θριαμβευτική, τουλάχιστον εντυπωσιακή επιστροφή στις πίστες και λογικό είναι να διεκδικεί περισσότερο χρόνο.

Φευ, όμως. Ο Σφακιανάκης δεν φαίνεται να συμφωνούσε με τη συρρίκνωση του δικού του χρόνου κι έτσι το σχήμα «κατέβηκε» πριν καν ανεβεί. Τώρα, η Έλλη ψάχνει τι θα κάνει τον χειμώνα, ενώ ο Notis συζητά με την Καίτη Γαρμπή και όπως λέγεται οι δύο καλλιτέχνες είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.