Η Ντενίση ντύνεται νύφη τον Σεπτέμβριο!

20.08.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ναι, είναι οριστικό. Τον Σεπτέμβριο η Μιμή Ντενίση ντύνεται νύφη στο πλευρό του αγαπημένου της, Σωτήρη Πολύζου και για δεύτερη φορά θα περάσει στο κλαμπ των παντρεμένων.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ναι, είναι οριστικό. Τον Σεπτέμβριο η Μιμή Ντενίση ντύνεται νύφη στο πλευρό του αγαπημένου της, Σωτήρη Πολύζου και για δεύτερη φορά θα περάσει στο κλαμπ των παντρεμένων. Κι όταν λέμε «ντύνεται νύφη» το εννοούμε. Η ηθοποιός θα βάλει κανονικό νυφικό και ουχί ταγεράκι απλό, αν και ακόμη δεν έχει κατασταλάξει σε κάτι συγκεκριμένο. Για να επιλέξει... τούρτα - νυφικό δεν το κόβω.

Εξάλλου, η ίδια ήθελε να κάνει πολιτικό γάμο, να φορέσει ένα απλό λευκό ταγιέρ κι έξω από δω. Ωστόσο, ο αγαπημένος της, η κόρη της Μαριτίνα και οι μαθητές της σχολής της (γιατί αν δεν έχουν λόγο και οι μαθητές, ποίοι θα έχουν;) της έβαλαν τις φωνές και τελικά την έπεισαν να κάνει θρησκευτικό γάμο και να ντυθεί νυφούλα. Σνιφ, σνιφ. Μάλλον, μπούχου, μπούχου, διότι η Μιμή αποκάλυψε πως το μυστήριο του γάμου της θα παραμείνει... μυστήριο και κανείς δεν θα ξέρει πού και πότε θα παντρευτεί. Αυτή την τόσο προσωπική στιγμή θέλει να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Και τι θα κάνουμε εμείς, που θέλουμε να τη δούμε νύφη; Ας ελπίσουμε ότι θα δημοσιεύσει έστω μία φωτογραφία. Πάντως, το γαμήλιο πάρτι που θα ακολουθήσει μετά, θα είναι ανοιχτό για τους φίλους. Η Ντενίση αυτή την περίοδο βρίσκεται στο εξοχικό της στη Μαλαισίνα και με την επιστροφή της στην Αθήνα θα ασχοληθεί εντατικά με το γάμο της, ενώ στο καπάκι ξεκινούν οι πρόβες για το θέατρο. Όσο για τον αγαπημένο της Σωτήρη, η ηθοποιός αποκάλυψε πως την πολιορκούσε από το 1994! Και τελικά, το 2008 καταφέρνει να την παντρευτεί. Αυτό θα πει... ιώβεια υπομονή!!!