Τρέμε Φερεντίνο τον Τσαλίκη!

20.08.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Γιώργος Τσαλίκης στις πίστες. Γιώργος Τσαλίκης στους 10 Μικρούς Μήτσους τώρα Γιώργος Τσαλίκης και σε τηλεπαιχνίδι. Ούτε ο... Σαράφης να ήταν ο γνωστός τραγουδιστής
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Γιώργος Τσαλίκης στις πίστες. Γιώργος Τσαλίκης στους 10 Μικρούς Μήτσους τώρα Γιώργος Τσαλίκης και σε τηλεπαιχνίδι. Ούτε ο... Σαράφης (Σαράφης στο Μιλάνο, Σαράφης στο Παρίσι, Σαράφης και στα Τρίκαλα) να ήταν ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος κατά καιρούς δοκιμάζει την τύχη του σε διάφορους τομείς. Αυτή τη φορά σειρά είχε η παρουσίαση ενός τηλεπαιχνιδιού, που άπαξ κι έγινε η πρόταση στον Τσαλίκη και του άρεσε, δέχτηκε αμέσως.

Ο Γιώργος πρόκειται να παρουσιάσει το «Password» («κωδικός» στα ελληνικά) για λογαριασμό του Alpha, ενώ πρόκειται για ένα παιγνίδι που στην Αμερική σκίζει, κάνοντας τρελά νούμερα τηλεθέασης. Μάλιστα, θα μοιράζει μέχρι ένα εκατομμύριο ευρώ και θα είναι το πρώτο παιγνίδι στην ελληνική τηλεόραση που δίνει τέτοια ποσά. Οι άνθρωποι του Alpha είδαν πολύ κόσμο πριν καταλήξουν στον Τσαλίκη και του κάνουν την πρόταση.

Και μη νομίζεις ότι ο αοιδός απλά πετάει τη σκούφια του για κάτι τέτοια, γι αυτό και είπε το «ναι». Στο παρελθόν του είχαν κάνει κι άλλες παρόμοιες προτάσεις, αλλά εκείνος τις απέρριπτε διότι δεν τον κάλυπταν. Αυτό το παιγνίδι πιστεύει ότι του ταιριάζει και για να καταλάβεις, δέχτηκε να το παρουσιάσει κι ας έχει φέτος πολύ τρέξιμο, αφού σε λίγο καιρό ξεκινούν οι εμφανίσεις του σε νυχτερινό μαγαζί.