Ο Δέλλας "τσιτσίρισε" την Γωγώ!

20.08.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ξέρω, είναι πολύ σκληρό να σου γράφω για τα νέα της εγκυμονούσας Γωγούς Μαστροκώστα, πόσο ευτυχισμένη είναι στο πλευρό του Τραϊανού Δέλλα, για το νέο σπιτικό που έφτιαξαν στην Κύπρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ξέρω, είναι πολύ σκληρό να σου γράφω για τα νέα της εγκυμονούσας Γωγούς Μαστροκώστα, πόσο ευτυχισμένη είναι στο πλευρό του Τραϊανού Δέλλα, για το νέο σπιτικό που έφτιαξαν στην Κύπρο και κυρίως ότι η Γωγώ εγκαταλείπει την παλιά σέξι αγαπημένη μας Μαστροκώστα και γίνεται μία αφοσιωμένη μητέρα και σύζυγος.

Τα γράφω και πιάνει εμένα μία κατάθλιψη. Πόσο μάλιστα τον ανδρικό πληθυσμό που άπαξ κι έμαθε ότι η Γωγώ πρόκειται να γίνει μητέρα, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του κι έκανε αποκαθήλωση παλαιότερων και τιμημένων εξώφυλλών της από το Playboy, το Nitro, το MAX. Το συρτάρι πλέον είναι ο φυσικός τους χώρος. Ωστόσο, η πίκρα για κάθε αρσενικό είναι μεγαλύτερη όταν ακούει δια στόματος Γωγούς να δηλώνει ότι εκείνη «κυνήγησε» τον Δέλλα και μάλιστα έκανε μεγάλη υπομονή μέχρι να τον «ρίξει».

Πίκρα για τα αρσενικά η δήλωση αυτή, δικαίωση για εμάς τα θηλυκά, που από το 2004 έχουμε κρεμάσει αφίσες του αρσενικού Τραϊανού. Γιατί ο άνδρας ο τέλειος, ο άνδρας ο σκληρός σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις φαίνεται. Και ο «Τράι» τσιτσίρισε για τα καλά την Γωγώ μέχρι να γίνουν ζευγάρι. Ένα ολόκληρο χρόνο το πάλεψε η Μαστροκώστα, αλλά χαλάλι της αφού στο τέλος κατάφερε και παιδί να αποκτήσουν μαζί και τα σκαλιά της εκκλησίας να ανέβουν του χρόνου.

Πάντως, ο Δέλλας μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την αγαπημένη του και πόσο διαφορετική είναι στην πραγματικότητα από αυτό που φαίνεται στα περιοδικά. Κι αν ο ίδιος ήτο λίγο καχύποπτος και κουμπωμένος στην αρχή, ήταν ακριβώς γι αυτό το λόγο. Να ακούσεις την Γωγώ να λέει.... «η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά» και να πέφτεις δύσμοιρε μου σε κατάθλιψη!