Τι συμβαίνει με Ανδρέα - Δήμητρα;

20.08.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ένα θολό τοπίο είναι η περίπτωση του Ανδρέα Μικρούτσικου και της Δήμητρας Ρουμπέση, τους οποίους πολλά δημοσιεύματα φέρνουν πολύ κοντά στον χωρισμό. Μάλιστα, κάποια κάνουν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ένα θολό τοπίο είναι η περίπτωση του Ανδρέα Μικρούτσικου και της Δήμητρας Ρουμπέση, τους οποίους πολλά δημοσιεύματα φέρνουν πολύ κοντά στον χωρισμό. Μάλιστα, κάποια κάνουν ήδη λόγο για χωρισμό. Τι συμβαίνει, όμως, πραγματικά; Την αλήθεια μου; Κανείς δεν ξέρει. Κι όσο οι δύο τους τηρούν σιγή ιχθύος και είναι «εξαφανισμένοι», άκρη δεν μπορείς να βγάλεις.

Το γεγονός ότι ο Μικρούτσικος κάνει μόνος του διακοπές στη Μήλο (κι αυτό πολλοί το επιβεβαιώνουν) δημιουργεί πολλές απορίες, αφού είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που δεν πηγαίνει μαζί του η Δήμητρα. Πολλοί μιλούν για μία κρίση στο γάμο τους, με τις κακές γλώσσες να την αποδίδουν στην επιθυμία της Ρουμπέση να αποκτήσουν παιδί και στην... απροθυμία του Ανδρέα πάνω σε αυτό το θέμα. Αν και στις αρχές του καλοκαιριού ακουγόταν έντονα ότι το ζευγάρι σκέφτεται να υιοθετήσει ένα παιδί.

Η ιστορία της υιοθεσίας, όμως, δεν είχε συνέχεια για να φθάσει το ζευγάρι στα τέλη του καλοκαιριού να κάνει χωριστές διακοπές. Όσον αφορά το τηλεοπτικό μέλλον του Μικρούτσικου, αυτό κι αν είναι μεγάλο μπέρδεμα. Οι συζητήσεις με τον Alpha δεν φαίνεται να προχωρούν, προτάσεις από άλλα κανάλια δεν υπάρχουν (τουλάχιστον δεν έχει ακουστεί κάτι τέτοιο) και δεν αποκλείεται ο Ανδρέας να μείνει εκτός μετά από 12 χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας. Καλά μη βάζεις τα κλάματα. Πάντως, ο παρουσιαστής βρίσκεται στη Μήλο κι όπως λένε, περνάει ήρεμες στιγμές με το φουσκωτό του και λίγους καλούς φίλους.