Παντρεύονται την άνοιξη Ράπτη - Μαρακάκης;

21.08.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Θα το πάρει το κορίτσι, θα το πάρει δεν είναι ψέμα» απλά το θέμα είναι πότε θα πάρει το κορίτσι. Ο λόγος για τον Γιάννη Μαρακάκη και την Έλενα Ράπτη των οποίων η σχέση τους
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Θα το πάρει το κορίτσι, θα το πάρει δεν είναι ψέμα» απλά το θέμα είναι πότε θα πάρει το κορίτσι. Ο λόγος για τον Γιάννη Μαρακάκη και την Έλενα Ράπτη των οποίων η σχέση τους όχι μόνο πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, αλλά θα έχει σίγουρη κατάληξη τον γάμο! Αυτό θα μου πεις δεν είναι νέο, αφού κατά καιρούς οι ίδιοι έχουν δηλώσει ότι σκοπεύουν να παντρευτούν, απλά δεν έχουν αποφασίσει το πότε.

Το έφεραν από εδώ, το έφεραν από εκεί και μάλλον κατέληξαν να παντρευτούν την Άνοιξη, που ανθίζουν τα βουνά και βγάζει η γη χορτάρι. Τον γάμο των παιδιών τον εγκρίνουν και τα δύο σόγια, ενώ οι γονείς της Ράπτη είναι ενθουσιασμένοι με το μέλλοντα γαμπρό τους. Μάλιστα, το ζευγάρι έκανε ολιγοήμερες διακοπές στο εξοχικό της οικογένειας στη Χαλκιδική μαζί με τους γονείς της Έλενας.

Παραδοσιακά πράγματα. Κι όπως λένε, πέρασαν φίνα. Ράπτη και Μαρακάκης έκαναν τα μπάνια τους στις παραλίες της Χαλκιδικής παρέα με φίλους τους και ο φωτογραφικός φακός ήταν κάπου εκεί γύρω για να απαθανατίσει το ευτυχισμένο ζευγάρι.