Ελένη-Ματέο: πώς πέρασαν τα Χριστούγεννα στα Γιάννενα;

27.12.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Το ζευγάρι που με απασχόλησε πιο πολύ από όλα αυτή τη χρονιά ? η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος-αφού τα κατάφεραν και είναι μαζί και δεν κρύβονται πλέον έχουν φτάσει στο άλλο άκρο!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Το ζευγάρι που με απασχόλησε πιο πολύ από όλα αυτή τη χρονιά ? η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος-αφού τα κατάφεραν και είναι μαζί και δεν κρύβονται πλέον έχουν φτάσει στο άλλο άκρο! Τι εννοώ; Μα φυσικά ότι ο Ματέο όχι μόνο δεν αποχωρίζεται την αγαπημένη του αλλά την πήγε και στο χωριό του για να πάρει τον αέρα της!


Έτσι το Λενάκι βρέθηκε να γιορτάζει τα Χριστούγεννα στο χωρίο του Ματέο , στα Λιψόγια Ιωαννίνων -όπως είδα σε ρεπορτάζ του Star- που το όνομα του σημαίνει "λίγη όψη" επειδή είναι κρυμμένο-και σε ρωτάω εγώ το βρίσκεις και αυτό τυχαίο; Βρε παιδί μου τι πράγμα είναι αυτό αφού ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι, γιατί δεν το χαίρονται τα παιδιά;


Που λες τα πιτσουνάκια το έριξαν στη μασαμπούκα αφού τα μάτια των ντόπιων -που από ότι φαίνεται είχαν αλληθωρίσει- τους πέτυχαν να τρώνε μεζεδάκια κάτω από τον πλάτανο στην κεντρική πλατεία και να πίνουν τα καφεδάκια τους, αραχτοί και λάιτ.


"Τώρα έμαθα ότι ήρθανε εδώ πέρα μου είπαν ξέρεις από το καφενείο που βγαίνουν στα χωριουδάκια", είπε στο Star ένας ντόπιος που δεν πίστευε ότι η Μενεγάκη έπινε εκεί τον καφέ της, αυτό θα πει σου λέει "Καφές με την Ελένη". Όνομα και πράγμα...

Από την άλλη ο Γιάννης Λάτσιος τις μέρες των Χριστουγέννων έπαιρνε τον( μονό) καφέ του στην κοσμοπολίτικη Αράχωβα στα πλαίσια του "περνώ και μόνος μου καλά τα καταφέρνω μια χαρά". Εξάλλου την πρωτοχρονιά θα κρατήσει τα παιδιά και μόλις μάθω που θα πάει το Ελενάκι θα σε ενημερώσω χρυσή μου!


Ελένη Αναστασάκη