Βίσση: καυτά φιλιά στον Ρέμο μπροστά στην Υβόννη

28.12.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Η διάχυτη σεξουαλικότητα της Άννας Βίσση με έχει συγκλονίσει, όχι βέβαια ότι μου κάνει και εντύπωση!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Η διάχυτη σεξουαλικότητα της Άννας Βίσση με έχει συγκλονίσει, όχι βέβαια ότι μου κάνει και εντύπωση!


Η Αννούλα που λες χθες το βράδυ βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται ο Αντώνης Ρέμος και η Έλενα Παπαρίζου αφού όπως όλα δείχνουν ένιωθε πολύ μόνη στο σπιτάκι της, χωρίς κανέναν να...φιλήσει μέρες που είναι. Σου λέει λοιπόν, που θα πάω να μη νιώθω μόνη σαν το λεμόνι; Θα πάω να τραγουδήσω και να ρίξω και κάνα φιλάκι στο Ρέμο και την Παπαρίζου!


Στο μαγαζί που λες χρυσή μου ήταν φυσικά η Υβόννη Μπόσνιακ, η αγαπημένη του Αντωνάκη, που δε θα μπορούσε να αφήσει μόνο του το αγόρι της τέτοιες μέρες. Όπως είδα όμως στην εκπομπή "10 με 1 μαζί" η Αννούλα -επειδή όπου δει πίστα σηκώνεται και λέει και ένα τραγούδι- σηκώθηκε από το τραπεζάκι της και φίλησε πεταχτά τον Αντωνάκη στο στόμα, αλλά επειδή προφανώς της άρεσε το ξαναέκανε!

"Είναι μαζί μας η αγαπημένη μας Άννα", είπε ο Ρέμος λες και δεν την κατάλαβαν οι θαμώνες του μαγαζιού ... "Αγαπώ την φωνή σου τα τραγούδια σου, την επικοινωνία σου και την επαφή που έχεις με τον κόσμο", του απάντησε η Αννούλα και τραγούδησε το νέο τραγούδι της "Αγάπη Είναι Εσύ". Μωρέ και μίσος είσαι εσύ χρυσή μου γιατί η Υβόννη σου το λέω εγώ Δημητρούλα μου με το ζόρι κρατήθηκε το κορίτσι να μην πάει να την πιάσει από το μαλλί!


"Έχω σήμερα μια πολύ αγαπημένη μου φίλη, μια σπουδαία φωνή και μια μεγάλη σταρ... Άννα Βίσση", είπε η Έλενα Παπαρίζου που πήγαινε γυρεύοντας και το "τσίμπησε" και εκείνη το φιλάκι της το πεταχτό από την Αννούλα!


Μα τι πράγμα είναι αυτό χρυσή μου; Πρώτα πάει και μας φιλάει το Σάκη, μετά τη Γαρμπή και τώρα το Ρέμο και την Παπαρίζου! Τι να πω είπαμε να είμαστε μέσα στο πνεύμα των γιορτών και να τους αγαπάμε όλους αλλά τα φιλάκια με φειδώ χρυσή μου, θα κλείσεις σπίτια...
Ελένη Αναστασάκη