"Just the 2 of Us": η αποχώρηση, το κλάμα & η χυλόπιτα

27.12.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Χαμός έγινε χθες το βράδυ στο εορταστικό «Just the Two of Us?. Από πού να σου το ξεκινήσω δεν ξέρω.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Χαμός έγινε χθες το βράδυ στο εορταστικό "Just the Two of Us". Από πού να σου το ξεκινήσω δεν ξέρω. Από τη Μαρία Μπεκατώρου που τα "έμπηξε", από την κόντρα του Παναγιώτη Πετράκη με τους κριτές ή από την απουσία της Εύης Αδάμ και της Μαρίας Κορινθίου από το σόου όπου μαζεύτηκαν όλα τα ζευγάρι που έχουν περάσει; Θα στα πιάσω από την αρχή...


Το θέαμα ξεκίνησε με όλα τα ζευγάρια - ακόμη και αυτά που έχουν αποχωρήσει από το παιχνίδι- να τραγουδούν το "Happy Christmas" του John Lenοn, λόγω των ημερών. Η απουσία της Αδάμ ειδικά χρυσή μου δε σου το κρύβω έκανε αίσθηση- αφού ξέρεις καλά ότι τραβάει τα ζόρια της το κορίτσι με το σύζυγο της- τόσο που ανησύχησα μην "έπεσε" παντόφλα από το Λάμπη και δεν την άφησε να πάει?Κανείς όμως δε μας έλυσε χρυσή μου την απορία, γιατί δηλαδή δεν είδαμε Αδάμ, Κορινθίου και Πετράκη...


Όπως και να έχει χρυσή μου έμεινα με την απορία και ήρθε η Μαρία Μπεκατώρου να με αποτελειώσει. Το δάκρυ έτρεχε κορόμηλο που λες, μόλις είδε ένα βίντεο και θυμήθηκε την αποχώρηση της φιλενάδας της Ραλλία Χρηστίδου με την οποία είχαν έρθει πολύ κοντά τελευταία. "Την αγαπώ πολύ την Ραλλία", είπε η παρουσιάστρια. Καλά χρυσή μου και εμείς αγαπήσαμε αλλά δεν κάναμε και έτσι!


Μετά ήρθε το άλλο δράμα Δημητρούλα μου, να με κάνει να αφήσω χαρτομάντιλα στην άκρη-δε σου το κρύβω θυμήθηκα και εγώ τις παλιές μου φίλες με την αφορμή της Μπεκατώρου- και να δυναμώσω τη φωνή για να ακούω καλύτερα. Η ίντριγκα της βραδιάς -ξέρεις τρελαίνομαι για κάτι τέτοια- ήρθε όταν εμφανίστηκαν ο Πετράκης και η Φουρέιρα και έγινε της Φουρέιρα! Τα παιδιά που λες στο βίντεο πριν της εμφάνιση τους
έλεγαν διάφορα αφού τους κακόπεσε το 9 της περασμένης εβδομάδας! Αυτό θα πει την έχω ελαφρώς ψωνίσει χρυσό μου!


"Το έχω απόλυτα" είπε ο Πετράκης σε μια κρίση καβαλύματος του καλαμιού πράγμα που μάλλον δεν πολυάρεσε στους κριτές. "Προτιμώ να αφήνετε σε εμάς και τον κόσμο να διακρίνουμε αυτό το σπουδαίο που έχετε. Μην μας το λέτε πιο πριν", είπε ο Κώστας Τουρνάς και συνέχισε: "δεν μου αρέσει να λέει ένας τραγουδιστής το έχω, θα το κάνω...". Έλα ντε πόσο μάλλον να μην είναι και τραγουδιστής ε;

Ο Πετράκης λοιπόν πιστεύει ότι ένας τραγουδιστής πρέπει να λέει ότι το έχει και επειδή καθαρός ? και ταλαντούχος- ουρανός αστραπές δε φοβάται προκάλεσε να τους δώσουν ένα τραγούδι που δεν θα το πουν καλά.

"Να σου δώσω εγώ το "να ‘χαν οι καρδιές αμπάρες" την άλλη εβδομάδα να σου πω εγώ", είπε ο Καπουτζίδης για να χαλαρώσει λίγο το κλίμα και η Λυδία Παπαϊωάνου τα πήρε και αυτή λιγάκι: "και εμένα θα μου άρεσε να δω το αποτέλεσμα αυτό που ήταν τέλειο, χωρίς να έχω ακούσει από πριν ότι θα το κάνεις τέλεια ή, ακόμα καλύτερα, να έχεις στην αρχή μια συστολή και να βγεις να μας διαλύσεις". Έτσι χρυσή μου καταστροφή σκέτη σου λέω!


Θα σου πω και συνοπτικά τι έγινε με τις χθεσινές βαθμολογίες αφού το κάθε ζεύγος είπε 2 τραγουδάκια: η Ελπίδα και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης άνοιξαν το πρώτο διαγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού με το "24000 baci" και πήραν 36 βαθμούς. Μετά τη σκυτάλη πήραν η Μαρία Μπεκατώρου με τον Χρήστο Χολίδη με το "Χωρίς αναπνοή" και πήραν 32 βαθμούς. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Αμαρυλλίς με το "Γιατί έπαψες αγάπη να θυμίζεις" μάζεψαν 35 βαθμούς.


Ο Ησαΐας Ματιάμπα με την Μαριάννα Πολυχρονίδη με το τραγούδι "Πόσο σε θέλω" συγκέντρωσαν συνολικά 35 βαθμούς, ενώ η Ελένη Φουρέιρα και ο Παναγιώτης Πετράκης με το τραγούδι "Hot Stuff" μάζεψε 39 βαθμούς!


Το δεύτερο διαγωνιστικό μέρος άνοιξαν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Αμαρυλλίς οι οποίοι ερμήνευσαν το "Aint no sunshine", μάζεψαν 39 βαθμούς Αμέσως μετά τα μικρόφωνα έπιασαν η Μαρία Μπεκατώρου και ο Χρήστος Χολίδης. Με το τραγούδι "Ο άνδρας που θα παντρευτώ" κέρδισαν 38 βαθμούς.


Στο δεύτερο μέρος η Ελένη Φουρέιρα και ο Παναγιώτης Πετράκης ερμήνευσαν το "All that Jazz" και μάζεψαν 40 βαθμούς, ενώ Η Ελπίδα και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης με το "The Money song" κέρδισαν 39 Το δεύτερο μέρος έκλεισε ο Ησαΐας Ματιάμπα με την Μαριάννα Πολυχρονίδη με το τραγούδι "If I were a rich man" που τους χάρισε 38 βαθμούς.


Τελικά, το ζευγάρι που αποχώρησε ήταν ο Ησαΐας Ματιάμπα με την Μαριάννα Πολυχρονίδη ενώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Αμαρυλλίς οι οποίοι για πρώτη φορά βρέθηκαν στην τελική δυάδα , έφυγαν χαρούμενοι αφού έμειναν στο παιχνίδι!

Εξάλλου είναι γνωστό το αίσθημα που υπήρχε μεταξύ Ουγγαρέζου- Πολυχρονίδη( που βρέθηκαν στο πλατό του πρωινού των Σκορδαλιά σήμερα) και φέρθηκαν με το γάντι! Περιττό να σου πω χρυσή μου ότι σήμερα που είδα την Πολυχρονίδη στο "Πρωινό μου" μόνο που δεν τα έμπηξε και αυτή, αλλά δεν πειράζει αφού όποιος χάνει στο "Just" κερδίζει στην αγάπη!

Ελένη Αναστασάκη