Η Scarlett Johansson λανσάρει μια «καθολική και προσβάσιμη» σειρά περιποίησης δέρματος

28.02.2022
Η Scarlett Johansson λανσάρει μια «καθολική και προσβάσιμη» σειρά περιποίησης δέρματος
«Ήθελα να δημιουργήσω και να εκπροσωπήσω μια μάρκα που να είναι αληθινή για μένα»

Η Scarlett Johansson πρόκειται να κάνει περαιτέρω βήματα στον κόσμο της ομορφιάς και της ευεξίας, λανσάροντας τη δική της σειρά περιποίησης δέρματος, η οποία θα ονομάζεται The Outset. Η ηθοποιός μίλησε για το νέο της εγχείρημα σε μια πρόσφατη συνέντευξή της, περιγράφοντας πώς αυτή η σειρά θα είναι πιο αυθεντική γι 'αυτήν, σε σύγκριση με άλλες μάρκες.

Οι κοινοί μύθοι για τους πόρους που πρέπει να σταματήσεις να πιστεύεις

"Υπήρξα το πρόσωπο πολλών πολυτελών εμπορικών σημάτων σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου και όλες αυτές οι εμπειρίες ήταν πραγματικά υπέροχες", είπε. "Υποθέτω ότι πάντα ένιωθα ότι έπαιζα έναν χαρακτήρα σε αυτές τις καμπάνιες και καθώς εξελίχθηκα, ήθελα να δημιουργήσω και να εκπροσωπήσω μια επωνυμία που να είναι αληθινή για μένα."

Η μάρκα, η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει την 1η Μαρτίου, πρόκειται να είναι μια "πραγματικά καθολική και προσιτή μάρκα", σύμφωνα με ένα βίντεο που γύρισε η Scarlett Johansson με τη συνιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλό της, Kate Foster. Η σελίδα του The Outset στο Instagram έχει ήδη περισσότερους από 39.000 ακόλουθους.