Όλα όσα αξίζει να ξέρεις για τα soap brows

15.03.2021
Όλα όσα αξίζει να ξέρεις για τα soap brows
Η τεχνική που έγινε viral trend

Ο όρος "soap brows" χρησιμοποιείται αρκετά τους τελευταίους μήνες στα social media και στο χώρο της ομορφιάς, και είναι πολύ πιθανό να τον έχεις συναντήσει και εσύ. Ξέρεις όμως τι ακριβώς είναι;

Πρόκειται για μια τεχνική grοoming φρυδιών, στην οποία χρησιμοποιείς σαπούνι αντί για brow gel για να σταθεροποιήσεις και να χτενίσεις τα φρύδια σου με τέτοιον τρόπο για να τα κάνεις πλούσια και γεμάτα.

Οι πιο δημοφιλείς τάσεις μακιγιάζ του 2021

Αυτό που θα χρειαστείς είναι ένα spoolie brush, ένα σαπούνι και νερό ή setting spray. Προτίμησε ένα διάφανο σαπούνι με γλυκερίνη και σχετικά χαμηλο pH για να αποφύγεις την εμφάνιση τυχόν ερεθισμών στην περιοχή.

Βρέξε το βουρτσάκι με λίγο νερό ή με setting spray για μεγαλύτερη διάρκεια, πάρε λεπτά στρώματα σαπουνιού με το βουρτσάκι και χτένισε τα φρύδια σου σιγά-σιγά ανοδικά, απλώνοντάς το μέχρι να πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Αν έχεις κενά ή αν τα φρύδια σου είναι λεπτά με λίγες τρίχες, μπορείς να τα γεμίσεις με λίγο χρώμα ώστε να δείξουν πιο πλούσια.

Η διαφορά των soap brows με τα brow gel είναι πως η πρώτη μέθοδος χαρίζει ένα πιο σταθερό αποτελέσμα μακράς διαρκείας με δυνατότερο κράτημα χάρη στην πυκνή σύνθεση της μπάρας σαπουνιού, σε αντίθεση με τα gel φρυδιών που μπορούν εύκολα να "τρέξουν" λόγω του ιδρώτα ή της λιπαρότητας του δέρματος.