Πώς να κάνεις lifting ματιών στο σπίτι

08.03.2021
Πώς να κάνεις lifting ματιών στο σπίτι
Ακολούθησε τις οδηγίες και τις συμβουλές των ειδικών

Έχεις παρατηρήσει κούραση και πρήξιμο στην περιοχή των ματιών σου; Εκτός από τις αντίστοιχες κρέμες για τις ανάγκες αυτές, μπορεί να δοκιμάσεις το μασάζ ματιών, το οποιο όπως λέει η ειδικευμένη στην αισθητική ιατρική και παγκόσμια σύμβουλος της εταιρείας La Mer Joanna Czech, "Είναι μια υποτιμημένη αλλά, εξαιρετικά αποτελεσματική πρακτική. Το σωστό μασάζ διασφαλίζει, τη μέγιστη απορρόφηση των συστατικών της κρέμας ματιών που φοράς, καθώς μόνο το 30% της αποτελεσματικότητας ενός προϊόντος περιποίησης ματιών εξαρτάται από τα συστατικά του. Το υπόλοιπο 70% εξαρτάται από τον τρόπο που το απλώνεις".

Δες και αυτό: Το μυστικό της Naomi Campbell για καλλίγραμμα πόδια

Η Czech έχει αναπτύξει μια τεχνική για lifting ματιών στο σπίτι, το οποίο βοηθά στην απομάκρυνση της κούρασης και του πρήξιμου από την περιοχή των ματιών:

"Ξεκίνησε γύρω από το μάτι πιέζοντας και αφήνοντας τα δάχτυλά σου (δείκτη και μέσο). Με αυτόν τον τρόπο θα αφυπνίσεις τη μικροκυκλοφορία στην περιοχή, τονώνοντας άμεσα την επιδερμίδα. Για να δημιουργήσεις εφέ lifting στο άνω βλέφαρο, κάνε, από μέσα προς τα έξω, μικρά τσιμπήματα και ελαφρά τραβήγματα ανοδικά, για σχεδόν 20 δευτερόλεπτα".

Αυτό το είδες; Rosie Huntington Whiteley: Αυτή είναι η βραδινή ρουτίνα ομορφιάς της

Η Czech συστήνει αυτό το μασάζ τρεις φορές την ημέρα, ενώ λέει πως τα αποτελέσματα θα είναι ορατά μέσα 3 ημέρες.