Το κασμίρ ξανθό είναι το απαλό, ζεστό χρώμα μαλλιών που λατρεύουμε αυτόν τον χειμώνα

22.11.2022
Το κασμίρ ξανθό είναι το απαλό, ζεστό χρώμα μαλλιών που λατρεύουμε αυτόν τον χειμώνα
Και είναι ιδανικό για τον κρύο καιρό!

Εάν σκέφτεσαι να αλλάξεις το χρώμα των μαλλιών σου, υπάρχει μια τάση που έχει τραβήξει την προσοχή μας: Το κασμίρ ξανθό είναι τόσο απαλό και εντυπωσιακό όσο ακούγεται.

Το καστανό θα είναι το απόλυτο χρώμα για τα μαλλιά σου τον χειμώνα

Αντί για ένα μόνο χρώμα, είναι μια τεχνική τονισμού, η οποία αναφέρεται στο ομώνυμο κασμίρ, καθώς είναι τόσο λεπτό και πολυτελές, φαίνεται σχολαστικά χειροποίητο και όμορφα ελαφρύ, παρόλο που είναι πλούσιο και ζεστό με όλους τους σωστούς τρόπους. Οι ψηλές και χαμηλές ανταύγειες εφαρμόζονται ανεπαίσθητα σε όλα τα μαλλιά, έτσι ώστε το ξανθό να φαίνεται απλά αρμονικό και με υπέροχες διαστάσεις αντί για μέρη που ξεχωρίζουν.

«Το κασμιρένιο ξανθό είναι trend αυτή τη στιγμή», λέει η κορυφαία hair colorist Gemma Smidmore, προσθέτοντας: «Ποια ξανθιά δεν θέλει το χρώμα της να φαίνεται ακριβό;». Όσο για το ίδιο το χρώμα των μαλλιών, «Είναι εξαιρετικά απαλό, αναμειγνύει δροσερούς και ζεστούς τόνους στα μαλλιά με εξαιρετικά λεπτές, μικρές ανταύγειες», εξηγεί. Το ακόμα καλύτερο, είναι πως είναι εύκολο να διατηρηθεί.

Το χτένισμα της Lily Collins είναι η τέλεια πρόταση για ένα βραδινό look

Προχωρώντας προς τον χειμώνα, υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη ζήτηση για πιο ήπια, φυσικά χρώματα. «Πρόσφατα, οι πελάτισσες μου ζητούν πιο απαλά ξανθά χρώματα που δεν είναι τόσο τολμηρά», λέει η Smidmore. «Με το κασμίρ ξανθό, αποκτάς αυτή την απαλή εμφάνιση. Εκτός αυτού, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις άφθονο ντεκαπάζ για να πετύχεις αυτήν την απόχρωση. Είναι ένα πραγματικό μείγμα τόνων», εξηγεί.

Όσο για το πώς να το διατηρήσεις απαλό και μεταξένιο μεταξύ των επισκέψεων στο κομμωτήριο, η περιποίηση των μαλλιών σου στο σπίτι είναι το κλειδί. Ενσωμάτωσε μια μάσκα για να θρέψεις τα μαλλιά σου και εφάρμοσε ένα gloss για να χαρίσεις στα μαλλιά σου μια γυαλιστερή επίστρωση για μέγιστη λάμψη.