Το πρόσφατο beauty look της Margot Robbie είναι η τέλεια επιλογή για τα φετινά ρεβεγιόν

02.12.2022
Το πρόσφατο beauty look της Margot Robbie είναι η τέλεια επιλογή για τα φετινά ρεβεγιόν
Η ηθοποιός απογείωσε την τάση του #preppyhair με ένα μόνο αξεσουάρ

Παρά την εκπληκτική της ικανότητα να την κολακεύει κυριολεκτικά οποιοδήποτε χρώμα μαλλιών (ακόμη και το grungy ροζ και μπλε look της Harley Quinn), τα μακριά ξανθά μαλλιά της Margot Robbie έχουν γίνει το σήμα κατατεθέν της. Η Αυστραλή ηθοποιός έχει δοκιμάσει διάφορους τόνους, από αμμώδη έως πλατινέ, επιλέγοντας συνήθως απαλά κυματιστά ή άλλα παρόμοια αβίαστα χτενίσματα. Όντας μακροχρόνια συνεργάτιδα του οίκου μόδας Chanel, τα minimal και κομψά της looks είναι σίγουρα σύμφωνες με την αισθητική της μάρκας. Στην πρόσφατη εκδήλωση BAFTA Life In Pictures, η ηθοποιός έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση με ένα απλό μαύρο κοστούμι, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα μισά-μισά, με τον μαύρο φιόγκο που είχε προστεθεί σε αυτά να αποτελεί το αποκορύφωμα του look της – και αποτελεί την τέλεια έμπνευση για τα φετινά χριστουγεννιάτικα πάρτι.

Οι sleepy αφέλειες είναι αβίαστα κομψές – και είναι τέλειες για το φθινόπωρο

Ο hair stylist Bryce Scarlett έδωσε στα μαλλιά της μια τέλεια ανακατεμένη υφή, ενώ το συνολικό look συμβαδίζει τέλεια με το #preppyhair trend που κάνει τον γύρο του TikTok, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια προβολές και αντλώντας έμπνευση από τη Florence Pugh στην πρόσφατη ταινία “Don't Worry Darling” καθώς και από το Gossip Girl, το οποίο έχει χρησιμεύσει ως μια ατελείωτη πηγή έμπνευσης από τότε που η Blair Waldorf πρωτοεμφανίστηκε στη μικρή οθόνη το 2007.

Αυτό είναι το πιο κομψό αξεσουάρ του φθινοπώρου, σύμφωνα με την Bella Hadid

Για να συμπληρώσει τη διακριτική κομψότητα του look, το μακιγιάζ της Robbie διατηρήθηκε απλό και απαλό. Η makeup artist Pati Dubroff άφησε τα υπέροχα χαρακτηριστικά της ηθοποιού να λάμψουν με μερικές στρώσεις μάσκαρα, λίγο ρουζ και κραγιόν.

Η εμφάνιση της Robbie είναι τέλεια για τις γιορτές – και εκτός αυτού, δεν απαιτεί πολλή προσπάθεια, η οποία εκτιμάται πάντα κατά τη διάρκεια της πολυάσχολης αυτής σεζόν. Αν χρησιμοποιήσεις μια συμβατική κορδέλα, στερέωσε πρώτα τα μαλλιά σε μια αλογοουρά ή κότσο και δέσε τον φιόγκο όπως θα έκανες σε ένα δώρο. Τα clips και τα barrettes είναι πιο εύκολα: φόρμαρε τα μαλλιά σου και, στη συνέχεια, σύρε το clip και προσθέστε τσιμπιδάκια για επιπλέον κράτημα.