Το τιραμισού δεν είναι μόνο γλυκό αλλά και μια νέα trendy απόχρωση μαλλιών

17.11.2022
Το τιραμισού δεν είναι μόνο γλυκό αλλά και μια νέα trendy απόχρωση μαλλιών
Η Emma Roberts ετοιμάζεται για τις γιορτές αλλάζοντας το look της και μάλιστα πριν από λίγες μέρες η ηθοποιός άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της, λανσάροντας ένα καινούργιο look

Η Nikki Lee, hairstylist πολλών διασήμων είναι η υπεύθυνη για την πρόσφατη μεταμόρφωση της Roberts. Ονόμασε το look «Holiday Hue Tiramisu» και μόλις δεις το αποτέλεσμα, θα καταλάβεις αμέσως γιατί.

Τα μαλλιά της Roberts, που προηγουμένως ήταν πιο κοντά σε ξανθό πλατινέ, είναι τώρα ένα απαλό ξανθό του βουτύρου χάρη στην προσθήκη μερικών lowlights. Με τον πρόσθετο συνδυασμό των ριζών του μαλλιού της Roberts (όπου το φυσικό χρώμα αναμειγνύεται με το υπόλοιπο κεφάλι), τα μαλλιά της ηθοποιού μοιάζουν σχεδόν με το διάσημο ιταλικό γλυκό.

20 διάσημοι σταρ που ίσως δεν ξέρεις ότι έχουν συγγένεια μεταξύ τους

Αν θέλεις μια παρόμοια εμφάνιση και είσαι ξανθιά, η Lee έχει μερικές συμβουλές. «Αντί να νιώθεις ότι πρέπει να κατέβεις τόνο για τον χειμώνα, πρόσθεσε λίγο πλούσιο βάθος στη ρίζα και μερικά lowlights όπως έκανα στην Emma», λέει η Lee στο POPSUGAR. «Σου επιτρέπει να κρατήσεις όλα τα υπόλοιπα ξανθά μέρη σου. Είναι μια διασκεδαστική ανεπαίσθητη αλλαγή».

Αν και πάντα ήταν το σήμα κατατεθέν της Roberts, τα ξανθά μαλλιά ήταν μια δημοφιλής επιλογή χρώματος φέτος, εν μέρει χάρη σε κάποιες τηλεοπτικές σειρές όπως το «Pam & Tommy» του Hulu και την επερχόμενη ταινία «Barbie». Celebrities όπως η Gigi Hadid και η Kim Kardashian ακολούθησαν την πλατινέ ξανθιά Pamela Anderson, ενώ άλλες όπως η Lily James και η Zoey Deutch επέλεξαν μια πιο απαλή ξανθιά εκδοχή της Barbie. Εάν σκέφτεσαι να κάνεις κάτι πιο ανοιχτό, ρίξε μια πιο προσεκτική ματιά στα μαλλιά της Roberts για λίγη έμπνευση.