Πώς να πετύχεις άμεση και διαρκή ανόρθωση ρίζας στο styling των μαλλιών σου

14.11.2022
Πώς να πετύχεις άμεση και διαρκή ανόρθωση ρίζας στο styling των μαλλιών σου
Ο θρυλικός κομμωτής Sam McKnight εξηγεί πώς να αποκτήσετε όγκο στις ρίζες είτε φτιάχνετε τα μαλλιά σας βρεγμένα είτε στεγνά

Τα ογκώδη μαλλιά ήταν μεγάλη τάση ​​όλο το χρόνο, και ένας βασικός παράγοντας για να πετύχεις ένα χτένισμα με πλήρη όγκο –σε περίπτωση που τα μαλλιά σου πέφτουν φυσικά – είναι η ανόρθωση ρίζας. Δηλαδή, styling στα μαλλιά με ενισχυμένο ύψος στο στέμμα και γύρω από τα πλαϊνά του κεφαλιού.

Πώς να αναδημιουργήσεις το slick bun της Meghan Markle

Μια πρόσφατη μελέτη της Space NK αποκάλυψε ότι οι αναζητήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο για «root lift» αυξάνονται κατά 79 τοις εκατό από έτος σε έτος. Φυσικά, τα προϊόντα που αυξάνουν τη ρίζα είναι βασικά, αλλά το ίδιο είναι και η τεχνική styling. Ο ειδικός, σε αυτήν την περίπτωση, με τις καλύτερες και πιο χρήσιμες συμβουλές είναι ο hair stylist Sam McKnight.

Ο κομμωτής της Jennifer Lopez μοιράστηκε το πιο εύκολο κόλπο για ογκώδη αλογοουρά

Γνωστός για τη δημιουργία του χαρακτηριστικού στυλ της Kate Moss, ο McKnight γνωρίζει όλα τα κόλπα για την αύξηση του όγκου στις ρίζες. Επιπλέον, έχει συμπυκνώσει αυτή την τεχνογνωσία στο Hair By Sam McKnight Superlift Root Boost, το οποίο θα βοηθήσει στην επίτευξη μακροχρόνιων αποτελεσμάτων χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά. Ανεξάρτητα από το αν φτιάχνεις τα μαλλιά σου βρεγμένα ή στεγνά, μοιράζεται διάφορους τρόπους για να πετύχεις ανόρθωση ριζών τόσο για γρήγορη διόρθωση όσο και για να διαρκέσει όλη μέρα.

Βήμα 1
Γύρισε τη χωρίστρα σου: «Πήγαινε από τη μέση στο πλάι. Απλώς μετακίνησε την από το πώς την κάνεις συνήθως. Είναι στιγμιαίο!»

Βήμα 2
Κάνε έναν προσωρινό ψηλό κότσο μετά το στέγνωμα με πιστολάκι: «Μετά το στέγνωμα, ψέκασε το Hair by Sam McKnight Superlift απευθείας στη ρίζα για άμεση ανύψωση και υφή. Στη συνέχεια, πιάσε απαλά τα μαλλιά σου σε έναν κότσο στην κορυφή του κεφαλιού σου, στερέωσε τα με ένα κλιπ ή ένα μαλακό μεταξωτό λαστιχάκι. Άφησε τα όσο ετοιμάζεσαι και λίγο πριν φύγεις από το σπίτι άφησε τα. Τα μαλλιά σου θα έχουν κρυώσει από το ζεστό στέγνωμα μαλλιών ενώ είναι ψηλά, και αυτό θα τους δώσει λίγο κύμα, υφή και θα διατηρήσει την ανύψωση της ρίζας».

Βήμα 3
Βούρτσισε τα ανάποδα: «Γύρισε το κεφάλι σου ανάποδα, χτένισέ τα από τις ρίζες μέχρι τις άκρες. Είναι το στιγμιαίο κόλπο για όγκο και πιο πυκνή όψη!»

Βήμα 4
Χτένισε τα μαλλιά σου από τις άκρες προς τις ρίζες: «Δεν εννοώ το στυλ της δεκαετίας του '80, παρόλο που αυτό είναι υπέροχο. Εννώ λίγο, μόνο στο στέμμα και στις ρίζες. Είναι το μυστικό για πιο πυκνά και γεμάτα μαλλιά».