5 παιχνιδιάρικα σχέδια νυχιών για να σε κάνουν να ξεχωρίζεις αυτόν τον χειμώνα

24.12.2020
5 παιχνιδιάρικα σχέδια νυχιών για να σε κάνουν να ξεχωρίζεις αυτόν τον χειμώνα
Ίσως να σου αρέσουν τα παιχνιδιάρικα χριστουγεννιάτικα σχέδια στα νύχια αλλά μόλις έρθει η νέα χρονιά, το εορταστικό μανικιούρ σου θα είναι εκτός κλίματος. Για αυτό σε αυτό το άρθρο θα σου αποκαλύψουμε τα καλύτερα σχέδια νυχιών για το χειμώνα του 2021, ώστε να είσαι πάντα στη μόδα.

Γαλλικό μανικιούρ Skittles

Η Carolyn Chen, ιδρυτής της Orosa, βλέπει τo τρεντ των νυχιών του φθινοπώρου του 2020 να συνεχίζεται και το χειμώνα του 2021: το γαλλικό μανικιούρ Skittles (είναι διαφορετικό χρώμα σε κάθε νύχι). «Αυτή τη σεζόν περιμένουμε να δούμε όλο και περισσότερα γαλλικά μανικιούρ, αλλά πάντα με μια παραλλαγή», λέει στο Bustle.

Μίνιμαλ γαλακτερά nude

H ιδρυτής της NailsOfLa, Brittney Boyce λέει ότι ο μινιμαλισμός είναι τάση αυτόν τον χειμώνα και βλέπει πολλά απλά σχέδια νυχιών να χρησιμοποιούνται σε ουδέτερες αποχρώσεις. «Λατρεύω πάντα τα μίνιμαλ νύχια, είτε με γαλακτερό nude είτε με εντελώς γυμνό νύχι δηλαδή περασμένα μόνο με τη βάση» λέει. «Είναι τόσο κλασικό και κομψό. Η νέα τσαχπινιά είναι να προσθέσεις χρυσές πινελιές για πιο παιχνιδιάρικο στυλ. Για να δοκιμάσεις το look, χρησιμοποίησε ένα nude βερνίκι που να ταιριάζει με το δέρμα σου, ένα μεταλλικό χρυσό και ένα πινελάκι ακριβείας.

Όμπρε με γκλίτερ

Ενώ τα μίνιμαλ nude θα κυριαρχήσουν, η Boyce βλέπει επίσης τα όμπρε νύχια με γκλίτερ να γίνονται η απόλυτη χειμερινή τάση. Και το σημαντικότερο; Είναι ένα απλό στυλ για να το κάνεις μόνη στο σπίτι, ειδικά αν φοβάσαι ακόμα να επισκεφτείς τα ινστιτούτα νυχιών.

Animal Print

Η επικεφαλής εκπαιδεύτρια της Essie, Rita Remark, λέει ότι βλέπει πολλά animal print για τα μανικιούρ του χειμώνα του 2021. «Είναι σαν μια πινελιά παιχνιδιάρικης πολυτέλειας στα νύχια σου», λέει. «Τα animal print είναι εύκολο να τα κάνεις επειδή μπορούν να είναι επιτυχημένα ακόμη και αν έχουν γίνει κάπως τσαπατσούλικα».

Για να τα φτιάξεις, η Remark προτείνει να δουλέψεις μέσω tools που μπορούν να σoυ δώσουν μια ακριβή εφαρμογή - ακόμη και η άκρη από ένα τσιμπιδάκι μαλλιών μπορεί να σου δώσει το αποτέλεσμα. «Για ένα πιο προηγμένο animal print, μπορείς να περάσεις μια οδοντογλυφίδα, βυθισμένη στο βερνίκι της επιλογής σου, οριζόντια κατά το μήκος του νυχιού για να επιτύχεις τις ακανόνιστες ρίγες της ζέβρας».

Παστέλ

Ενώ ο χειμώνας συνήθως θέλει πιο σκοτεινές, βαθιές αποχρώσεις χρωμάτων, η καλλιτέχνιδα νυχιών Elle βλέπει μια απροσδόκητη τάση αυτή τη σεζόν που δεν είναι άλλη από τα παστέλ νύχια.

Για να αποκτήσεις μια εορταστική εμφάνιση παστέλ όμπρε, η Elle συνιστά να εφαρμόσεις ένα βερνίκι βάσης και μετά μια μπλε απόχρωση. Στη συνέχεια, σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτου ή σε μια άλλη επιφάνεια, ρίξε δίπλα στο άλλο λίγο μωβ και την ίδια μπλε απόχρωση. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας ένα σφουγγάρι, πάτησε μέσα στο χρώμα και έπειτα στο νύχι σου για να δημιουργήσεις ένα εφέ όμπρε. Για να τελειώσεις, εφάρμοσε ένα μανό glitter για να το σφραγίσεις.