Δεν σου αρέσει το glitter; 3 εναλλακτικές προτάσεις για εορταστικό μακιγιάζ - Βάψου για να "ξορκίσεις το κακό"

25.12.2020
Δεν σου αρέσει το glitter; 3 εναλλακτικές προτάσεις για εορταστικό μακιγιάζ - Βάψου για να "ξορκίσεις το κακό"
Για μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι ακόμη και σε αυτούς τους παράξενους καιρούς της πανδημίας.

Μπορεί το glitter να είναι άμεσα συνδεδεμένο με τις γιορτές, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν αρέσει σε όλες τις γυναίκες, τόσο στα ρούχα όσο και στο μακιγιάζ.

Δες και αυτό: Τα χειμερινά makeup trends που αξίζει να δοκιμάσεις

Ειδικά αν δεν είσαι πολύ εξοικειωμένη με τις μεθόδους μακιγιάζ, μπορεί να σε μπερδέψει, καθώς μπορεί εύκολα να "φύγει" και δεν είναι ό,τι καλύτερο για το blending των σκιών. Αν λοιπόν ανήκεις στην ομάδα γυναικών που δεν είναι fan του glitter, παρακάτω θα βρεις τρεις εξίσου εντυπωσιακές εναλλακτικές:

Νυχτερινός ουρανός

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στο μακιγιάζ για το 2020 ήταν αναμφίβολα τα foxy μάτια, κάτι που δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα με τα εορταστικά μακιγιάζ για φέτος. Με ανοιχτές ιριδίζουσες σκιές, δημιούργησε ένα γεωμετρικό smoky eye στις εσωτερικές γωνίες, και με σκουρόχρωμες κάνε το ίδιο στις εξωτερικές.Ολοκλήρωσε με nude χείλη.

Πινελιές χρώματος

Θέλεις να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό από τα κλασσικά κόκκινα χείλη και το μαύρο liner; Δημιούργησε ένα έντονο eye look σε μοβ και χρυσές αποχρώσεις.

Γιορτινό glam

Αν λατρεύεις τα κόκκινα χείλη, μπορείς να τα απογειώσεις με ένα λαμπερό gloss και να τα συνδυάσεις με χρυσό smoky eye look.