Τα χειμερινά makeup trends που αξίζει να δοκιμάσεις

22.12.2020
Τα χειμερινά makeup trends που αξίζει να δοκιμάσεις
Ακόμη κι για μια βιντεοκλήση!

Για πολλές από εμάς, το μακιγιάζ υπήρξε ένας σημαντικός παράγοντας για να ανέβει η διάθεση μας φέτος. Μερικές φορές χρειαζόμαστε λίγη μάσκαρα ή ένα τολμηρό κραγιόν για να καταπολεμήσουμε τη χειμερινή μελαγχολία - ειδικά καθώς συνεχίζουμε την κοινωνική απόσταση και την καραντίνα στο σπίτι.

Δες και αυτό: Πώς να δημιουργήσεις το τέλειο eye look με glitter

Στο μακιγιάζ του χειμώνα 2020 περιλαμβάνονται τα σκούρα χείλη, τα έντονα eyeliners και η λάμψη. Δες παρακάτω τις τάσεις που αξίζει να δοκιμάσεις:

Χείλη βαμπίρ

Τα χείλη σε σκούρο χρώμα δεν είναι μόνο πανέμορφα και ρομαντικά, αλλά θα τραβήξουν όλη την προσοχή (με καλό τρόπο) στην περιοχή των χειλιών.

Χειμερινή λάμψη

Δεν χρειάζεσαι τις ηλιόλουστες μέρες για να αναδέιξεις τη λάμψη σου. Εφάρμοσε υγρό highlighter για μια φυσικά δροσερή λάμψη και συνδύασε το με ένα ενυδατικό lipgloss.

Πίσω στα βασικά

Μείνε στα ουδέτερα, γήινα χρώματα με μια ελαφριά ματ nude σκιά γύρω από τα μάτια και nude χείλη για μια απλή, καθαρή εμφάνιση για να περάσεις τις κρύες μέρες.

Γιορτινή λάμψη

Περίοδος διακοπών χωρίς λάμψη δε γίνεται. Πασπάλισε λίγο glitter στα μάγουλά σου για ένα εξαιρετικά διασκεδαστικό look κι αν θέλεις κάτι πιο διακριτικό, εφάρμοσε το glitter μόνο στα καπάκια ή στην εσωτερική γωνία των ματιών σας.

Δραματικά φτερά

Μας αρέσει το δράμα - τουλάχιστον στο μακιγιάζ μας. Αυτή η φτερωτή μαύρη γραμμή είναι το μόνο που χρειάζεσαι για να κάνεις ένα statement και να κρατήσεις την εστίαση στα μάτια σου.

Σετάρισμα απόχρωσης

Ο ευκολότερος τρόπος να κάνεις ένα beauty statement είναι να μείνεις σε μια απόχρωση σκιας, ειδικά όταν πρόκειται για κάτι τόσο γοητευτικό το βαθύ κόκκινο. Ταίριαξε τη σκιά, το ρουζ και τα χείλη σου - και μην φοβηθείς να προσθέσεις λίγο λάμψη.