3 μακιγιάζ σε κάνουν ακαταμάχητη

09.02.2017
Μια ανάσα από την μεγάλη γιορτή του έρωτα και εσύ ετοιμάζεσαι να φορέσεις τα καλά σου για τον βαλεντίνο σου! Μήπως όμως πρέπει να δώσεις το βάρος και στο μακιγιάζ σου για να πετύχεις ένα εντυπωσιακό και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα; Παρακάτω θα μάθεις ποια είναι εκείνα τα μακιγιάζ που θα λατρέψεις όχι μόνο εσύ αλλά και ο καλός σου.

Το ρομαντικό μακιγιάζ:

Το ροζ είναι ένα γλυκό και ρομαντικό χρώμα για ολόκληρο το μακιγιάζ σου και είναι ιδανικό για την γιορτή του έρωτα. Τα ροζ βλέφαρα σε συδνυασμό με απαλό ροζ στα μάγουλα και ένα επίσης ροζ λι-γκλος θα σου χαρίσουν διακριτική λάμψη και θα κάνουν τον καλό σου να μην ξεκολλάει τα μάτια του από επάνω σου.

Το σμόκι-άι:

Φυσικά και αν θέλεις να τον εντυπωσιάσεις με το έντονο βλέμμα σου τότε το βασικό που έχεις να κάνεις είναι να πετύχεις το τέλειο σμόκι. Διάλεξε σαν βάση το καφέ ή το μοβ για να μην έχεις ένα πολύ έντονο αποτέλεσμα όπως αυτό που θα σου δώσει το μαύρο.

Τα φλογερά κόκκινα χείλη:

Ας μην γελιόμαστε δεν έχει βρεθεί ακόμη ο άντρας που θα αντισταθεί στα κόκκινα χείλη. Απλά το βασικό είναι να βρεις την απόχρωση εκείνη του κόκκινου που ταιριάζει σε εσένα ανάλογα με την επιδερμίδα αλλά και το χρώμα των μαλλιών σου. Η πιο safe επιλογή είναι η απόχρωση του κόκκινου-φούξια που δεν είναι ούτε πολύ φωτεινή αλλά ούτε και σκούρα. Tαίριαξε με το διαχρονικό κόκκινο χρώμα και στα νύχια και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο για να τον εντυπωσιάσεις.