Tα 4 πιο εύκολα & γρήγορα DIY μακιγιάζ για τις Απόκριες

10.02.2017
Μέρες που είναι δεν αποκλείεται οι προσκλήσεις για αποκριάτικα πάρτι να πέσουν βροχή και εσύ δεν ξέρει πως θα συμβεί να εντυπωσιάσεις χωρίς όμως να χρειάζεται να χαλάσεις μια περιουσία. Το σίγουρο είναι πως αυτό θα το πετύχεις με το μακιγιάζ σου! Ακόμη και αν τα χρήματα δεν περισσεύουν φέτος για να αγοράσεις στολή μπορείς να δημιουργήσεις μόνη σου εντυπωσιακά αποκριάτικα μακιγιάζ που θα σε βάλουν στο επίκεντρο!

Σαν σκελετός:

Φέτος τις Απόκριες δημιούργησε με όπλο σου τα μολύβια και τις σκιές σου ένα μακιγιάζ όπως της Τζένιφερ Λόπεζ. Θα χρειαστείς μαύρο μολύβι ματιών για να φτιάξεις τις γραμμές επάνω και κάτω από τα μάτια και καφέ σκιά με την οποία θα "γεμίσεις" την περιοχή από το επάνω βλέφαρο μέχρι το φρύδι και λευκό χρώμα για το υπόλοιπο πρόσωπο. Το καλό είναι πως δεν χρειάζεσαι συγκεκριμένη αποκριάτικη στολή- αν και μια μπλούζα στην οποία θα φαίνονται τα κοκαλά σου δεν θα ήταν άσχημη ιδέα- αφού το συγκεκριμένο μακιγιάζ καταφέρνει να κερδίζει το ενδιαφέρον είτε το θέλεις είτε όχι.

Πανκιό:

Το συγκεκριμένο στιλ πέρα του ότι δεν απαιτεί από εσένα κάποιο ιδιαίτερο ντύσιμο-δηλαδή γλιτώνεις την αποκριάτικη στολή- μπορεί να εντυπωσιάσει από το μακιγιάζ και μόνο! Εδώ βλέπουμε την Σίντι Κρόφορντ με την οικογένεια της πόσο ωραία έχουν ντυθεί πανκ.

Γατούλα ή Τσιτάχ:

Αν έχεις μια λεοπάρ μπλούζα ή ένα λεοπάρ φόρεμα τότε δεν έχει παρά να επενδύσεις στο μακιγιάζ για να εντυπωσιάσεις χωρίς να χαλάσεις ευρώ. Τα μουστάκια απαραίτητα, τα μαλλιά πιασμένα ψηλά προεραιτικά αλά Μπεχάτι Πρίνσλοου!

Γοργόνα:

Αντικειμενικά δεν θα χρειαστείς κάτι παραπάνω από ένα καλσόν δίχτυ και ένα πολύχρωμο μακιγιάζ στα μάτια.