Τα βασικά για το απόλυτο λουκ του Αγ.Βαλεντίνου

03.02.2017
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / SHOPPING & ΜΟΔΑ / FASHION NEWS
0:00
13/2/2012

Το απόλυτο σέξι λουκ του Αγίου Βαλεντίνου

Επίλεξε τα κομμάτια που σου πηγαίνουν!

Η ρουτίνα της καθημερινότητας, μπορεί να ρίξει τον ερωτισμό σας στα τάρταρα. Οπότε μια γιορτή, όπως αυτή του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να γίνει η ιδανική ευκαιρία για να ξετρελάνεις τον καλό σου. Πώς; Μα με το απόλυτο Valentine λουκ.

Οι βασικές αρχές:

Το θέμα είναι την ημέρα αυτή να έχεις μια ξεχωριστή εμφάνιση, χωρίς όμως να δοκιμάσεις ρούχα που θα δείχνουν ξένα φορώντας τα. Το σημαντικό είναι να νιώθεις αυτοπεποίθηση και να αναδεικνύεις την σεξουαλικότητά σου κι όχι να πνίγεσαι μέσα σε ένα στενό κόκκινο φόρεμα που δεν σου κάθεται σωστά.

Βρες λίγο χρόνο να προετοιμαστείς. Αν περιμένεις την Τρίτη το βράδυ και γυρνώντας από τη δουλειά, να έχεις όρεξη και διάθεση να προετοιμαστείς σωστή για μια καυτή βραδιά, το σχέδιο για το απόλυτο λουκ του Αγίου Βαλεντίνου θα πάει στράφι.

Ντύσου από μέσα προς τα έξω: διάλεξε με προσοχή και ενθουσιασμό τα εσώρουχά σου. Επίλεξε τις ψηλές κάλτσες, βάψε τα νυχάκια στα πόδια και χέρια κατακόκκινα και έπειτα διάλεξε το βασικό ρούχο της βραδιάς.

Άσε το μαύρο για σήμερα: μπορείς κάθε μέρα να φοράς μαύρα ρούχα και τζιν παντελόνια. Φέτος, φρόντισε να ντυθείς με ρούχα διαφορετικά από το καθημερινό σου λουκ. Ένα πιο ιδιαίτερο τοπ, ένα φόρεμα πιο κυριλέ, μπορούν να ανεβάσουν τη σεξουαλικότητά σου στα ύψη. Αν σχεδιάζετε να μείνετε σπίτι, προτίμησε όσο το δυνατό λιγότερα ρούχα!

Αν βγείτε για ένα ρομαντικό δείπνο, οι πιο απλές αλλά σέξι επιλογές είναι:

-Το σατέν ύφασμα σε όποια μορφή το προτιμάς με δεύτερο επιλαχών το βελούδο.

-Ένα πουκάμισο ή μπλουζάκι κρουαζέ που να αποκαλύπτει το ντεκολτέ σου.

-Μια ολόσωμη φόρμα

-Μια pencil φούστα στενή, πολύ στενή

Φωτιά στα κόκκινα; Σίγουρα, το κόκκινο είναι το χρώμα του πάθους, αλλά δεν χρειάζεται να γίνεις η γυναικάρα με τα κόκκινα από την κορυφή ως τα νύχια. Μπορείς να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες, σε κόκκινα αξεσουάρ ή σε ένα κόκκινο τσαντάκι. Αν διαθέτεις κόκκινο παλτό, μπορεί να αποτελέσει την ιδανική επιλογή για μια τέτοια βραδιά!

Μπορείς να επιλέξεις διαφορετικές αποχρώσεις του κόκκινου ή ακόμα και να κινηθείς στους τόνους του ροζ.

Δεν χρειάζεται να δώσεις μια περιουσία:

Αν το μπάτζετ σου δεν επιτρέπει να χαλάσεις μεγάλα ποσά για μια βραδιά μόνο, μπορείς να μην ξεφύγεις.

Ψάξε στην ντουλάπα σου και σίγουρα θα βρεις ένα σέξι φόρεμα.

Φόρεσε τα αγαπημένα σου σκουλαρίκια, βραχιόλια ή κολιέ εμπνευσμένα από τη γιορτή του έρωτα.

Διάθεσε μέχρι 10 ευρώ σε ένα ζευγάρι ψηλές κάλτσες (τη βραδιά αυτή απόφυγε το καλσόν που βγαίνει δύσκολο)

Χτένισε τα μαλλιά σου σε ρομαντικές μπούκλες για παράδειγμα με ρόλεΐ από το μπουντουάρ της μαμάς σου.

Φρόντισε το μακιγιάζ σου, χωρίς να γίνεις αγνώριστη. Ένα κόκκινο κραγιόν στα χείλια και λίγο eyeliner μπορούν να αποδειχτούν η πιο σέξι παγίδα.