Aλαλα τα χείλη...

27.11.2008
Εσύ τα ξεστομίζεις, εγώ θα την πληρώσω; Αμ δε! Άλαλος μένω με αυτά που ακούω. Οι TV stars ανοίγουν το στοματάκι τους και δεν ξέρεις από πού θα σου ρθει. Απεταξάμην, απεταξάμην.
Εσύ τα ξεστομίζεις, εγώ θα την πληρώσω; Αμ δε! Άλαλος μένω με αυτά που ακούω. Οι TV stars ανοίγουν το στοματάκι τους και δεν ξέρεις από πού θα σου ρθει. Απεταξάμην, απεταξάμην.

Σπύρος Χαριτάτος: «6 με 10 μαζί», ΑΝΤ1: «Είμαι κουφάλογο». Συ είπας.

Αννίτα Πάνια: «ΤV Weekend», Αlter:«Δεν συνεργάζομαι με μπάτσους που θυμίζουν χούντα, με μπασκίνες που θυμίζουν εποχές που δεν έχω βιώσει».Η επανάσταση αρχίζει από την ΤV.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Όμορφος Κόσμος το πρωί», Μega: «Τον νέο Τζέιμς Μποντ δεν τον είδα ολόκληρο, κοιμήθηκα στη μέση της ταινίας». Κοιμήσου εσύ και η τύχη σου δουλεύει.

Ναταλία Γερμανού :«Μες στην καλή χαρά», Alpha (προς Σάββα): «Αγόρι, sorry, βρήκα καλύτερο αγόρι». Δεν έχουμε καμιά αμφιβολία.

Γιώργος Τσαλίκης: «Ρassword», Alpha (προς Λάκη Γαβαλά): «Λάκη μου, τι γλυκός που είσαι, εσύ είσαι ο Λάκης ο γλυκούλης». Ας λακίσω καλύτερα.

Σοφία Αλιμπέρτη: «Καλομελέτα κι έρχεται», ΑΝΤ1: «Ο δρόμος προς τη σοφία είναι η απενεχοποίηση». Ο δρόμος είχε τη δική του ιστορία. (Την ίδια μέρα): «Εμείς λέμε για τα χάλια της ελληνικής τηλεόρασης. Δεν εξαιρώ τον εαυτό μου». Τουλάχιστον έχετε το γνώθι σ' αυτήν.

Ρίτσα Μπιζόγλη: «Κεντρικό δελτίο», Αlpha: «Η γλώσσα του σώματος είναι πολύ πιο αποκαλυπτική από ό,τι τα ίδια τα λεγόμενα». Άμα μιλάνε τα κορμιά, τα λόγια περιττεύουν.

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Ρower of 10», Mega (σ.σ.: για το μόριό του): «Μια φίλη μου του είχε δώσει το όνομα ο ποντικομικρούλης». Και; Δεν μεγάλωσε από τότε;

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: (προς Μαριέττα Χρουσαλά) «Η Ελλάδα παίζει», Αlter: «Μαζέψτε τη, είναι ο δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο». Κάτι ξέρει, κάτι ξέρει.

Ανδρέας Φικιώρης: «Καλημέρα σας», Alpha (καλεσμένος στον Γ. Αυτιά): «Όζον και αχινός σίγουρη στύση, βαρβάτη». Και αυτός το χαβά του.

Ελένη Μενεγάκη: «Καφές με την Ελένη», Αlpha: «Στα 50 μου θα κάνω εκπομπή στην ΕΡΤ και θα είμαι αγρότισσα». Μενεγάκειοι ορίζοντες.

Δημήτρης Οικονόμου: Πρώτη γραμμή, ΝΕΤ: «Να φάμε κάνα σοκολατάκι, αλλά αυτά είναι εδώ από πρόπερσι, το τρως και σε τρώει». Το παλιό είναι αλλιώς όμως.

Στέλλα Μπεζαντάκου: «Super Star», Star: «Με 1 εκατ. ευρώ θα συμμετάσχω στη Στιγμή της αλήθειας». Ευρώ σκληρό νόμισμα... Σκόντο δεν κάνετε;

Γιώργος Αυτιάς: «Καλημέρα σας», Αlpha: «Άς τα, Γιώργη μου, άμα πέσει η φτυαριά, άς τα να πάνε στο διάολο». Ζωή σε λόγου μας.

Νίκος Μουρατίδης: «Χ-Factor», Αnt1: «Είναι κακό που κόβουμε τα τραγούδια. Είναι σαν να παίρνεις έναν Πικάσο, να μη σου χωράει στον τοίχο και να τον κόβεις. Τον κόβεις; Που να σου κοπεί το χέρι». Κόψιμο μ έπιασε.

Μπήλιω Τσουκαλά: «Έχει γούστο», ΝΕΤ (προς τον Γιώργο Κιμούλη): «Πώς θα ήθελες να πεθάνεις;». Μπρούμυτα.Μαρία Μπεκατώρου «Χωρίς ταμπού», Τηλεάστυ (προς καλεσμένο): «Τώρα που είπες σμυρναίικα τραγούδια, έχω κιμά στην κατάψυξη να φτιάξω σουτζουκάκια σμυρναίικα». Νηστικό αρκούδι δεν χορεύει.

Παναγιώτης Ψωμιάδης: «Μega Σαββατοκύριακο», Μega: «Εσείς είστε μάγκες της τηλεόρασης κι εγώ μάγκας του Βαρδαρίου». Μάγκας βγήκε για σεργιάνι.

Γιώργος Θεοφάνους: «Χ-Factor», ΑΝΤ1: «Όταν τα τραγούδια είναι στοιχειωμένα από μεγάλες ερμηνείες και μεγάλους συνθέτες, είναι καλύτερα να μην τα αγγίζουμε». Α να χαθείς, σκιάχτηκα.