«Σφάχτηκαν» για μια ξανθιά

02.12.2008
«Cherchez la femme» που λένε οι Γάλλοι και όταν αυτή η γυναίκα είναι και ξανθιά, τότε στην ποδιά της «σφάζονται» παλικάρια, και μάλιστα επώνυμα, όπως συνέβη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Γιώργο Λιάγκα.

«Cherchez la femme» που λένε οι Γάλλοι και όταν αυτή η γυναίκα είναι και ξανθιά, τότε στην ποδιά της «σφάζονται» παλικάρια, και μάλιστα επώνυμα, όπως συνέβη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Γιώργο Λιάγκα. Μόνο που αυτή δεν είναι απλώς άλλη μια εκρηκτική ξανθιά, αλλά το καινούργιο τηλεπαιχνίδι του Μega, που, σύμφωνα με πληροφορίες, «κέρδισε» τελικά ο Γιώργος Λιάγκας. Εδώ και καιρό το φαβορί για να παρουσιάσει την «Εκδίκηση της ξανθιάς» ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Παρόλο που ο παρουσιαστής του «Όμορφου κόσμου» κρατάει τα χαρτιά του κλειστά και είχε απαντήσει σχετικά στο ΛΟΙΠΟΝ ότι δεν γνωρίζει τίποτε για το τηλεπαιχνίδι και πως αυτή την περίοδο επικεντρώνεται στο πρωινό, που πάει πολύ καλά, ήταν κοινό μυστικό στα τηλεοπτικά πηγαδάκια ότι η τηλεοπτική «ξανθιά» προοριζόταν για τον Γρηγόρη. Το κανάλι τον θεωρεί ένα από τα πολύ γερά «χαρτιά» του κι επειδή το νέο αυτό τηλεπαιχνίδι είναι πολύ δυνατό, όλα έδειχναν ότι εκείνος θα δεχόταν τη γλυκιά εκδίκηση της ξανθιάς. Φαίνεται όμως ότι στη στροφή τον «έφαγε» ένα άλλο παλικάρι που ξέρει πολύ καλά τις ξανθές, αφού και οι προσωπικές του προτιμήσεις δείχνουν ότι επηρεάζεται πολύ και αγαπάει ωραίες κυρίες της σόουμπιζ με ανοιχτόχρωμα μαλλιά. Ο λόγος για τον Γιώργο Λιάγκα, που έκανε το μεγάλο βήμα και είπε «ναι» στην παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «50-50», το οποίο κάθε απόγευμα στο Mega συγκεντρώνει πάνω από 25% τηλεθέαση. Αν και ο Γιώργος όλα αυτά τα χρόνια ως έμπειρος δημοσιογράφος είχε ασχοληθεί με τις ειδήσεις, κατάφερε με τον αέρα, το χιούμορ και την επιβλητική του παρουσία να απογειώσει το τηλεπαιχνίδι που του εμπιστεύτηκε το κανάλι και να γίνει ένας πολύ δυνατός «άσος» του. Έτσι, με την αξία του κέρδισε την «ξανθιά» και στην τηλεόραση, γιατί στη ζωή την έχει κερδίσει εδώ και καιρό, παρόλο που δεν το ομολογεί. Άφησε, όπως ακούγεται σε τηλεοπτικούς κύκλους, πίσω τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και φαίνεται ότι σύντομα θα παίζει σε δύο ταμπλό τηλεοπτικά: κάθε απόγευμα στο «50-50» και μία φορά την εβδομάδα από την καινούργια χρονιά, βραδινές ώρες, στην «Εκδίκηση της ξανθιάς».

Όσο για τον Γρηγόρη, που ολοκληρώνει τα επεισόδια του «Εισοδηματία» σε λίγες μέρες, δηλαδή μέσα στο Δεκέμβριο, μέχρι τον Ιούνιο του 2010 θα συνεχίσει να έχει μόνο τον «Όμορφο κόσμο» του και να περιορίζεται σε παιχνίδι on camera με τις όμορφες ξανθές του πρωινού του Νάντια Μπουλέ και Εύα Τσουρεκά, αλλά και στην ιδιωτική του ζωή, με την επίσης χρυσομαλλούσα Μπέτυ Σαραντινού.