Αγαπημένη μου ΤV...

25.11.2008
Πέντε «ιδιαίτεροι» τηλεθεατές μας γράφουν και ζητούν τη βοήθειά μας. Ο Σάκης ο Interactive, η Κούλα Αμιρά, ο Αλέξανδρος Ποιοτικός, ο Μήτσος ο Εuroλάτρης και η κυρία Πόπη-Θέλω να τα ξέρω όλα βλέπουν πολλή τηλεόραση και για το λόγο αυτό η κατάστασή τους χειροτερεύει από λεπτό σε λεπτό.

Από τη ΝΑΤΑΣΣΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πέντε «ιδιαίτεροι» τηλεθεατές μας γράφουν και ζητούν τη βοήθειά μας. Ο Σάκης ο Interactive, η Κούλα Αμιρά, ο Αλέξανδρος Ποιοτικός, ο Μήτσος ο Εuroλάτρης και η κυρία Πόπη-Θέλω να τα ξέρω όλα βλέπουν πολλή τηλεόραση και για το λόγο αυτό η κατάστασή τους χειροτερεύει από λεπτό σε λεπτό. Αν ανάμεσά τους αναγνωρίσετε εαυτούς, μην ανησυχήσετε, γιατί οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα, γεγονότα ή καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική.

Σάκης ο Ιnteractive
«Η αλήθεια είναι πως έκανα πολλές προσπάθειες. Στην αρχή καθόμουν πίσω και κρατούσα πανό. Έπειτα παρακάλεσα ένα παιδί της παραγωγής, όμως το αίτημά μου δεν έγινε αμέσως δεκτό, αφού υπήρχαν ήδη στη σειρά πολλές μαμάδες που παρακαλούσαν για τα σπλάχνα τους. Τώρα όμως στο X-Factor έφτασε και η δική μου η ώρα. Ναι, είμαι ο Σάκης, που κρατάω το πανό μπροστά μπροστά. Στο σχολείο μου είπαν πως είμαι πολύ φωτογενής και το πρόσωπό μου γράφει καλά (αυτό δεν γινόταν όταν κέρδιζα στους ραδιοφωνικούς διαγωνισμούς, ούτε όταν είχα λάβει μέρος στο Διπλό παιχνίδι, γιατί δεν το είδε κανείς). Θέλω να επισημάνω πως έχω πάρει μέρος σε όλες σχεδόν τις οντισιόν Pop Idol, Fame 1, 2, 3 και 4. Μπορείτε να μου κλείσετε μια θέση στη Στιγμή της αλήθειας;».

Απάντηση: Η αλήθεια είναι ότι η Ευγενία Μανωλίδου ενθουσιάστηκε όταν της το προτείναμε, ωστόσο σε πρόλαβε η Στέλλα Μπεζαντάκου και μάλλον θα σου την πάρει τη θέση! Τι να κάνουμε; Thats life!

Κούλα Αμιρά
«Πήρα και στο Κους Κους και δεν με πίστεψαν! Εγώ η χήρα Θεοχάρη να πέσω τόσο χαμηλά, στο έλεος της Καραβάτου; Λίγο καιρό αφότου έφυγε ο άντρας μου (ο καλύτερος υπαστυνόμος ήταν ο λεβέντης μου, όλη η Ελλάδα βρε τον έκλαψε!) ήρθε στη ζωή μου ένας νέος μουσάτος άντρας, τον έλεγαν Στράτο. Μετά έφυγε και αυτός με μια Ρεγγίνα. Τώρα ο έρωτας της ζωής μου λέγεται Μάνος Λύκας και είναι τόσο γλύκας! Αλλά τραβιέται με μια ξανθιά. Το μόνο που θέλω είναι να μάθω τη συνέχεια. Όσο για τον Μάνο, δεν πειράζει... Μιλάμε κάθε μέρα. Στις 7».

Απάντηση: Κυρία Κούλα, πάσχετε από οξεία σαπουνοπερίτιδα. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε τη συνέχεια, γιατί φοβούμαστε πως η κατάστασή σας θα χειροτερέψει. Όσο για τον Μάνο, εκδικηθείτε τον κάνοντας δεσμό με τον πατέρα του.

Αλέξανδρος Ποιοτικός (είδος υπό εξαφάνιση)
«Μόνο Κωστάλα, παρακαλώ. Μόνο Κωστάλα! Ε, και ΕΡΤ βεβαίως, βεβαίως. Δεν έχω καν στη μνήμη της τηλεόρασής μου τα υπόλοιπα μιάσματα της ιδιωτικής. Δεν έχω χάσει ποτέ εκπομπή του Στέλιου Κούλογλου (τι, δεν υπάρχει πια η εκπομπή;) και του Λευτέρη Παπαδόπουλου. Να φανταστείτε, τον περασμένο αιώνα, που το Παρασκήνιο έκλεισε τα 30 του χρόνια, συγκεντρωθήκαμε με φίλους σκοπεύοντας να γιορτάσουμε το μεγάλο γεγονός και επί τη ευκαιρία να πιούμε σπιτικό λικέρ από τα χέρια της κυρά Σωτηρίας. Μόνο ο κυρ-Μιχάλης έλειπε. Τον προηγούμενο μήνα τον βρήκαν στην καφέ βελούδινη πολυθρόνα. Μόλις είχε ξεκινήσει η Κινηματογραφική Λέσχη Θα ήθελα να μου πείτε πού μπορώ να βρω την ποιητική συλλογή αυτής της ξανθής όασης της μεταμεσονύχτιας ζώνης Αννίτας και, επιπλέον, χάθηκε το σήμα από το Τηλεφώς. Πώς μπορώ να το ξαναβρώ;».

Απάντηση: Δυστυχώς, δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Όμως, μπράβο σας, κύριε Αλέξανδρε. Είστε απολύτως υγιής. Έχετε βρει μόνος σας το φως σας!

Μήτσος ο Εuroλάτρης
«Εεε...! Οοο...! Πήγαμε και πήραμε το Ευρωπαϊκό! Τώρα θα πάρουμε ξανά τη Γιουροβίζιον Δεύτερη πρωτιά, λέμε, είναι σίγουρο. Ο Γουίλιαμ Χιλ μας παίζει πρώτη θέση, λέμε. Σας γράφω, γιατί πιστεύω πως πρέπει να συμπαρασταθούμε στον Σάκη, που μας χρειάζεται. Και γιατί να μη σκάσει και λίγο το χειλάκι μας; Σ εμάς τους Έλληνες αρέσουν τα πανηγύρια και δεν λογαριάζουμε τα λεφτά. Και δεν θέλω, άμα το πάρουμε, να γίνει σαν πέρυσι, που στο αεροδρόμιο ήμουν εγώ, ο υπουργός και άλλοι δέκα. Θέλω πανηγυρισμούς στην Ομόνοια και πυροτεχνήματα. Γι αυτό σου λέω: Sakis, θυμήσου, είμαστε μαζί σου».

Σταματάω τώρα, γιατί ξεκινάει το Αλαβές Οσασούνα, που είναι μεγάλο ντέρμπι για τις θέσεις 8-10 της ισπανικής λίγκα!».

Απάντηση: Δείτε 100 φορές το βιντεοκλίπ του «S.Α.G.Α.Ρ.Ο.» του Μιχάλη Ρακιντζή και δεν θα θέλετε να ξανακούσετε για Eurovision. Δείτε 100 φορές τους αγώνες του Euro, τις μεταδόσεις του Βερνίκου και δεν θα θέλετε να ξανακούσετε για ποδόσφαιρο. Μπορείτε ακόμη να σωθείτε.

Κυρία Πόπη-Θέλω να τα ξέρω όλα
«Σας γράφω από την πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης, γιατί έχω αγανακτήσει! Σας γράφω για να διαμαρτυρηθώ για όλα αυτά τα κακά που λένε για τις μεσημεριανές εκπομπές, τις οποίες βλέπω μετά μανίας μήπως μου ξεφύγει κάτι. Γιατί θέλω να τα ξέρω όλα! Κακό είναι; Να μη με νοιάζει εμένα τι κάνει ο μπατζανάκης της αδερφής του κουμπάρου μου; Ε όχι και να γίνουμε σαν τους ξένους, τους Ευρωπαίους... Να μη μας νοιάζει τι κάνει ο διπλανός μας, το αίμα μας, ο συγγενής μας, ο φίλος μας, ο γείτονάς μας; Δηλαδή, άμα το παιδί το μεγαλώνει ένας ή και δύο ομοφυλόφιλοι, εσάς δεν σας νοιάζει; Ε όχι, λοιπόν, εμένα δεν θα με κάνετε σαν τα μούτρα σας. Ήθελα να ρωτήσω αν μπορείτε να μου κλείσετε μια θέση στην Τατιάνα».

Απάντηση: Προτείνουμε αποτοξίνωση με ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ για σπάνια θηλαστικά. Δεύτερη λύση είναι η Τατιάνα να ψάξει κατά λάθος τα σκουπίδια σας και να βγάλει όλα τα προσωπικά σας στη φόρα. Το σοκ που θα σας προκαλέσει ίσως να σας θεραπεύσει, αν και έχουμε την πεποίθηση πως θα μπορούσατε να αμυνθείτε. Live!