Μαύρο Ρόδο: Το κοινό αποθέωσε την Κατερίνα Διδασκάλου και "λύσσαξε" με την Όλγα και την μπουνιά στον Φραγκίσκο

24.11.2022
Μαύρο Ρόδο: Το κοινό αποθέωσε την Κατερίνα Διδασκάλου και "λύσσαξε" με την Όλγα και την μπουνιά στον Φραγκίσκο
Μπορεί οι φανς του Μαύρου Ρόδου να περιμένουν περισσότερες σκηνές του Πέτρου με την Ελισάβετ, όμως στο χθεσινό (23/11/2022) επεισόδιο ήταν άλλες αυτές που συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον τους.

Η Κατερίνα Διδασκάλου μας είχε προϊδεάσει για κάτι που θα βλέπαμε στο επεισόδιο της Τετάρτης, με ένα backstage βίντεο που είχε μοιραστεί μια μέρα νωρίτερα. Ήταν κομμάτι από τη σκηνή όπου η Ηγουμένη Φιλαρέτη (πριν φορέσει το ράσο, φυσικά) είχε την πρώτη επαφή της με τα Θεία και συγκεκριμένα με τον νυν Δεσπότη που έχουμε δει στη Μονή.

Συντετριμμένη από τα όσα της έχουν συμβεί, η γυναίκα βρίσκει καταφύγιο στην εκκλησία και ο παπάς της προτείνει να πάει μερικές μέρες στο μοναστήρι που υπάρχει στα μέρη του προκειμένου να ηρεμήσει και να βρει τον εαυτό της. Από ό,τι έχουμε δει στη συνέχεια, η γυναίκα ακολουθεί τη συμβουλή του και τόσα χρόνια μετά παραμένει εκεί, έχοντας βρει τη θέση της στον κόσμο.

Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος φιλά για πρώτη φορά την Ελισάβετ κι εμείς έχουμε ανάμεικτα συναισθήματα

Η σκηνή αυτή καθαυτή, όταν προβλήθηκε, συγκλόνισε τους θεατές οι οποίοι αποθέωσαν τη σπουδαία ηθοποιό για την ερμηνεία της, και μέσω Twitter.

Ένα αλλο κομμάτι της ιστορίας, που σχολιάστηκε χθες (όχι, όμως, με την καλή έννοια) ήταν η απόφαση της Όλγας να μαρτυρήσει στην Ελισάβετ την ύπαρξη του στοιχήματος που έβαλε ο Πέτρος με τους φίλους του, σχετικά με αν κατάφερνε να τη "ρίξει" ή όχι! Έξαλλοι οι τουιτεράδες με την κοπέλα!

Ο Πέτρος, βέβαια, μαθαίνει τι έχει συμβεί και τα βάζει με τον Φραγκίσκο, στον οποίο ρίχνει και μια μπουνιά γιατί, υποθέτει ότι εκείνος έχει πει στην Ελισάβετ για το στοίχημα! Ο κόσμος του Twitter το ευχαριστήθηκε και δεν το έκρυψε!

Τη σκηνή αυτή, βέβαια, θα τη δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής, όπου, μεταξύ άλλων, περιμένουμε και μία ακόμη αποκάλυψη που αφορά στην Ηγουμένη και την Αγγελική καθώς από το trailer αντιλαμβανόμαστε ότι οι δυο γυναίκες γνωρίζονται από παλιά...

Ιδού μια πρώτη γεύση μέχρι την Κυριακή, λοιπόν.