Maestro: Η ιστορία του Ορέστη και το backstage βίντεο που μοιράστηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης

24.11.2022
Maestro: Η ιστορία του Ορέστη και το backstage βίντεο που μοιράστηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Λίγες ώρες πριν από την προβολή του έκτου επεισοδίου της εξαιρετικά δημοφιλούς σειράς του Mega, ο δημιουργός της μας βάζει στο σετ... από την κλειδαρότρυπα!

Σε κάθε επεισόδιο του Maestro ένας από τους πρωταγωνιστές αναλαμβάνει χρέη αφηγητή και ενώ η ιστορία "τρέχει" εκείνος μοιράζεται και στοιχεία της ζωής του. Στο σημερινό, έκτο, επεισόδιο, τον ρόλο αυτό αναλαμβάνει ο Ορέστης, τον οποίο, ως γνωστόν, ερμηνεύει ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Περιμένοντας να μάθουμε τα μυστικά που κρύβει ο δάσκαλος και τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να μείνει για λίγο καιρό στο απομακρυσμένο νησί, ο ίδιος ο δημιουργός της σειράς μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από τα γυρίσματα της σκηνής που έδωσε το όνομά της στο επεισόδιο.

Maestro: Το επεισόδιο του Ορέστη και η απίθανη σκηνή με το πτώμα το Χαράλαμπου

"Μουσικές καρέκλες" ο τίτλος του επεισοδίου και στο κλιπ που μοιράστηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βλέπουμε τον ίδιο στην "παλιά του ζωή", μαζί με τη σύζυγό του, Αλεξάνδρα, την οποία ερμηνεύει η Στεφανία Γουλιώτη και τους φίλους τους σε άκρως χλιδάτες, όμως υπερβολικές και λιγάκι σουρεαλιστικές στιγμές διασκέδασης.

Μετρώντας αντίστροφα μέχρι τις 22:40 απόψε το βράδυ, πάντως, ιδού και το trailer όπου, μεταξύ άλλων, βλέπουμε και τον Χρήστο Λούλη, ο οποίος θα έχει κάποιον σημαντικό ρόλο στον πρότερο βίο του maestro.