Η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται να υποδεχτεί τη Ρούλα Κορομηλά κι εμείς θυμόμαστε την πρώτη φορά που είχε συμβεί αυτό, το 1996

23.11.2022
Η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται να υποδεχτεί τη Ρούλα Κορομηλά κι εμείς θυμόμαστε την πρώτη φορά που είχε συμβεί αυτό, το 1996
Η Ελένη Μενεγάκη και η Ρούλα Κορομηλά ανήκουν αμφότερες στο δυναμικό του Mega φέτος και σε αυτό το πλαίσιο θα βρεθούν για πρώτη φορά μαζί, 26 χρόνια μετά την πρώτη -και μοναδική- φορά που αυτό συνέβη.

Ήταν 1996 και ο ΑΝΤ1 γιόρταζε τα 5α γενέθλια του Πρωινού Καφέ, της θρυλικής εκπομπής που έκανε πρεμιέρα με την Ρούλα Κορομηλά στο τιμόνι τον Μάιο του 1991, ενώ είχαν προηγηθεί και οι παρουσίες της Νανάς Παλαιτσάκη και της Λουκίας Παπαδάκη για λίγο καιρό.

Η Ρούλα Κορομηλά συνέδεσε άρρηκτα το όνομά της με την εκπομπή αυτή παρότι την παρουσιάζε, επί της ουσίας για τέσσερις σεζόν μόνο. Μετά, το 1994 ακολούθησε η Πόπη Χατζηδημητρίου για μία σεζόν και το 1995, για 10 χρόνια η Ελένη Μενεγάκη.

Nάνσυ Νικολαΐδου: «Η Ελένη Μενεγάκη λειτουργεί σαν την τηλεοπτική μας λιακάδα»

Όταν, λοιπόν, το 1995 ο σταθμός του Αμαρουσίου γιόρτασε τα 5α γενέθλια της εκπομπής, κλήθηκε στη γιορτή και η Ρούλα, την οποία καλοδέχτηκε η Ελένη. Σκηνές από αυτή τη συνάντηση μπορείς να δεις στο βίντεο παρακάτω.

Φέτος, με την άφιξη της Ρούλας στο Mega για την παρουσίαση της εκπομπής "Σπίτι με το Mega" οι δυο παρουσιάστριες βρίσκονται κάτω από την ίδια στέγη και το κανάλι τις θέλει μαζί στο πλατό. Η συνάντηση, αυτή, λοιπόν, θα πραγματοποιήθεί την ερχόμενη Παρασκευή (25/11/2022) και έχει και τρειλερ.

Η Ρούλα Κορομηλά στην παραλία με τον Πάνο Μιχαλόπουλο

Μιλώντας για τη συνάντηση αυτή, στη σημερινή εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη περιέγραψε ένα μικρό παρασκήνιο από τη στιγμή που ενημερώθηκε τηλεφωνικά από τους ανθρώπους του σταθμού ότι θα γίνει αυτή η συνάντηση. Αφού παραδέχτηκε ότι ενθουσιάστηκε, βέβαια, η Ελένη αποκάλυψε ότι το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να ζητήσει το τηλέφωνο της Ρούλας. Της τηλεφώνησε και παρότι μίλησαν λίγο -εκείνη είχε γυρίσματα για το Σπίτι με το Mega και, επιπλέον, κόπηκε το σήμα- ήταν σα να είχαν μιλήσει μόλις λίγο καιρό πριν.

Σε κάθε περίπτωση, η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει και το ενδιαφέρον του κοινού αναμένεται να κορυφωθεί καθώς φτάνει η ώρα μηδέν.