Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ εκδηλώνεται σιγά σιγά, η Όλγα ετοιμάζεται να της το χαλάσει και ο Κακούρης έγινε meme

23.11.2022
Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ εκδηλώνεται σιγά σιγά, η Όλγα ετοιμάζεται να της το χαλάσει και ο Κακούρης έγινε meme
Η σχέση του Πέτρου με την Ελισάβετ φάνηκε έτοιμη να αλλάξει "πίστα" όμως οι δυο τους δεν έχουν υπολογίσει τον παράγοντα "Όλγα". Η νεαρή κοπέλα, προφανώς από ζήλια ορμώμενη, θα τη ρίξει τη "βόμβα" της και θα πάει τα πάντα αρκετά βήματα πίσω!

Πολύ υψηλά στους δείκτες τηλεθέασης βρίκεται το Μαύρο Ρόδο του Mega τις ημέρες της προβολής του και το ενδιαφέρον του κοινού εστιάζεται, χωρίς αμφιβολία, στον παράνομο έρωτα (που εκείνος νιώθει, και εκείνη δεν ξέρει ότι νιώθει, επίσης) του Πέτρου με την Ελισάβετ. Ειδικά μετά το φιλί που έδωσαν αλλά δεν έδωσαν, οι φανς ζητούν κι άλλο, αναγνωρίζοντας στις αντιδράσεις της νεαρής δόκιμης μοναχής σημάδια σκιρτήματος!

Στο Twitter δεν αφήνουν τίποτα να πέσει στο έδαφος και αυτή τη φορά την "τιμητική" του είχε ο Λεωνίδας Κακούρης. Ο Θέμης Καστρινός του πέρασε ένα βράδυ στον καναπέ σκεπασμένος με το σακάκι του και οι τουιτεράδες τον έκαναν meme!

Στο μεταξύ, στο σημερινό επεισόδιο (23/11/2022) περιμένουμε να δούμε, μεταξύ άλλων, την Όλγα να μιλά στην Ελισάβετ για το στοίχημα που έβαλε ο Πέτρος με τα αγόρια και αφορούσε αν θα κατάφερνε να "ρίξει τη μοναχή"! Τι θα συμβεί στη συνέχεια άραγε;