Πρωινό: Τι είπε on air ο Γιώργος Λιάγκας για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από την ομάδα

26.09.2022
Πρωινό: Τι είπε on air ο Γιώργος Λιάγκας για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από την ομάδα
Πρώτη μέρα χωρίς τη Δούκισσα Νομικού στο Πρωινό του ANT1 και ο Γιώργος Λιάγκας έκανε το δικό του σχόλιο στέλνοντας τις ευχές του στη μέχρι πρότινος συνεργάτιδά του.

Ύστερα από έντονη φημολογία ο ΑΝΤ1 επιβεβαίωσε χθες (25/9/2022) ότι η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από την ομάδα του Πρωινού και λίγο αργότερα, η ίδια έκανε μια σχετική ανάρτηση ευχαριστώντας τον ΑΝΤ1 για τη στήριξη και δίνοντας ευχές στον Γιώργο Λιάγκα και τους υπόλοιπους συνεργάτες για καλή συνέχεια.

Σήμερα, λοιπόν, στην πρώτη τηλεοπτική μέρα με τα νέα δεδομένα, ο Γιώργος Λιάγκας μπήκε στο πλατό παρουσιάζοντας τα δώρα που προσφέρει η εκπομπή, συνέχισε καλήμερίζοντας την ομάδα που τον περίμενε στο τραπέζι και εκεί αναφέρθηκε στο γεγονός, ως εξής:

«Τώρα πρέπει να πούμε κάτι», ξεκίνησε. «Όπως γνωρίζετε η Δούκισσα Νομικού δεν θα συνεχίσει στην εκπομπή. Αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Θέλω να την ευχαριστήσω για την μικρή αυτή συνεργασία που είχαμε για δύο με τρεις εβδομάδες. Ειλικρινά να της ευχηθώ τα καλύτερα. Μάθαμε ότι παραμένει στον ΑΝΤ1 άλλωστε. Καλή επιτυχία σε ότι και να κάνει, το αξίζει», συνέχισε ο παρουσιαστής ολοκληρώνοντας με ιδιαίτερες ευχαριστίες στον ΑΝΤ1 «γιατί στηρίζει εμπράκτως αυτή την εκπομπή και αυτή την ομάδα».

Όσο για το αν καλυφθεί η θέση της Δούκισσας στο Πρωινό, αυτό αναμένεται να φανεί στο μέλλον. Προς το παρόν, η ομάδα συνεχίζει ως έχει.