Η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού για την αποχώρησή της από το Πρωινό ήταν ακριβώς όπως την περιμέναμε

25.09.2022
Η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού για την αποχώρησή της από το Πρωινό ήταν ακριβώς όπως την περιμέναμε
"Ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία", γράφει, μεταξύ άλλων η Δούκισσα Νομικού, ευχαριστεί τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία της να αποχωρήσει από την εκπομπή και εύχεται καλή συνέχεια και καλή επιτυχία "στον Γιώργο και την ομάδα".

Οριστικό τέλος στο σίριαλ που διαδραματίζεται τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την παραμονή ή όχι της Δούκισσας Νομικού στην ομάδα του Πρωινού έδωσε πριν από λίγες ώρες ο ίδιος ο ΑΝΤ1 με Δελτίο Τύπου, με το οποίο ανακοίνωνε ότι η παρουσιάστρια αποχωρεί από Το Πρωινό καθώς "κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, υπήρξαν διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής", ενώ συμπληρώνεται ότι "η Δούκισσα παραμένει αγαπητό μέλος της οικογένειας του ΑΝΤ1".

Λίγο μετά την ανακοίνωση αυτή ήρθε και ανάρτηση της ίδιας της Δούκισσας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου αρχικά ευχαριστεί τον ΑΝΤ1 "που σεβάστηκε την επιθυμία της να αποχωρήσει από το Πρωινό".

"Τιμώ τις συνεργασίες μου όλα αυτά τα χρόνια με επαγγελματισμό, αφοσίωση και συνέπεια. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, ήταν όμως αναπόφευκτη", έγραψε η παρουσιάστρια τονίζοντας ότι ο σεβασμός είναι για εκείνη αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. "Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία", υπογράμμισε.

"Ευχαριστώ το σταθμό και τους συντελεστές της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, για όσα (λίγα) προλάβαμε να μοιραστούμε και εύχομαι στον Γιώργο και στην ομάδα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία", συνέχισε με την αξιοπρέπεια και διακριτικότητα που περιμέναμε και έκλεισε με ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο "για την αγάπη και τη νοερή τους αγκαλιά όλες αυτές τις ημέρες".

Τι ακριβώς συνέβη και είχαμε αυτή την εξέλιξη, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μάθουμε ποτέ -σίγουρα όχι από τη Δούκισσα Νομικού, η οποία φροντίζει να κρατά πάντα αποστάσεις και προσέχει πολύ τι λέει κάθε φορά. Ενδιαφέρον, πάντως, θα έχει ο τρόπος με τον οποίο θα αντιμετωπίσει ο Γιώργος Λιάγκας το ζήτημα τη Δευτέρα το πρωί... Αναμένουμε!

Καλή συνέχεια σε όλους, όπως και νά'χει.