Emily in Paris: Πότε κάνει πρεμιέρα η τρίτη σεζόν

26.09.2022
Emily in Paris: Πότε κάνει πρεμιέρα η τρίτη σεζόν
Η Emily αντιμετωπίζει πολλές αποφάσεις που θα αλλάξουν τη ζωή της, στο τέλος της δεύτερης σεζόν τoυ Emily in Paris. Πρέπει να μείνει με τον Savoir και να επιστρέψει στην Αμερική όπως είχε προγραμματιστεί ή θα πρέπει να ενταχθεί στην startup της Sylvie και να αφήσει το Παρίσι; Θα έπρεπε να επιδιώξει μια σχέση εξ αποστάσεως με τον Αlfie ή να κάνει άλλο ένα παιχνίδι για τον Gabriel, παρόλο που είναι ξανά με την Camille; Αυτές οι ερωτήσεις θα πρέπει να απαντηθούν στην τρίτη σεζόν του Emily in Paris. Στις αρχές του 2022, το Netflix ανανέωσε τη σειρά για την τρίτη και την τέταρτη σεζόν.

Αυτά είναι όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την τρίτη σεζόν του Emily in Paris

Το Netflix ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας της τρίτης σεζόν του Emily in Paris κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Tudum στις 24 Σεπτεμβρίου και η μεγάλη μέρα έρχεται αυτόν τον χειμώνα. Η σειρά επιστρέφει στις 21 Δεκεμβρίου, με την Emily να παίρνει «τη δυσκολότερη απόφαση» της ζωής της σύμφωνα με το teaser της ανακοίνωσης της ημερομηνίας. Φυσικά, η πρώτη ματιά δεν αποκαλύπτει αυτό που πραγματικά θα συμβεί στη σεζόν.

Lily Collins: Γιατί θέλει να ξεχάσει τη συνάντηση που είχε με την πριγκίπισσα Diana - Η φωτογραφία ντοκουμέντο

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η τρίτη σεζόν του Emily in Paris θα βρει την Emily «σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι», ακριβώς όπως την αφήσαμε. «Αντιμετωπίζοντας δύο πολύ διαφορετικά μονοπάτια, η Emily θα πρέπει να αποφασίσει πού ακριβώς βρίσκονται τα πιστεύω της - στη δουλειά και στη ρομαντική της ζωή - και τι σημαίνουν αυτές οι αποφάσεις για το μέλλον της στη Γαλλία, ενώ θα συνεχίσει να απολαμβάνει τις περιπέτειες και τις εκπληκτικές ανατροπές που προσφέρει η ζωή στο Παρίσι».

Κάποιες μέρες νωρίτερα, το Netflix δημοσίευσε νέες εικόνες από την επερχόμενη σεζόν.

Σε μια ανάρτηση στο Instagram την 1η Ιουνίου, η πρωταγωνίστρια Lily Collins αποκάλυψε ότι η τρίτη σεζόν είναι επίσημα στην παραγωγή, γράφοντάς στη λεζάντα: «Επανενωθείτε στο Παρίσι! Aς ξεκινήσουν τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν», μαζί με μια φωτογραφία της ίδιας και της συμπρωταγωνίστριας της Ashley Park, η οποία υποδύεται την καλύτερή της φίλη Mindy.

Την 1η Ιουνίου, ο λογαριασμός του Emily in Paris στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία ενός σεναρίου που ήταν πάνω σε ένα τραπέζι, όπου το καστ θα μάθει την τύχη των χαρακτήρων τους. Η λεζάντα λέει: «Επιστροφή σε ένα τραπέζι μαζί και δεν είναι για μια συνάντηση πελατών ή ένα δείπνο. Η παραγωγή της τρίτης σεζόν ξεκινά τώρα!».